Banner 980x90

"Latvijas Pasts" izdevis Jaunsardzes dibināšanas 25.gadienai veltītu aploksni

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
"Latvijas Pasts" izdevis aploksni, kas veltīta skolu jaunatnes brīvprātīgās militāras ievirzes kustības Jaunsardze dibināšanas 25.gadienai, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Jaunās aploksnes speciālā zīmogošana 2017.gada 25.janvārī no plkst.10 līdz 17 notiks Latvijas Kara muzejā, kur plkst.13 plānots arī aploksnes prezentācijas pasākums ar aizsardzības ministra Raimonda Bergmaņa (ZZS), Nacionālo bruņoto spēku komandiera ģenerālleitnanta Raimonda Graubes un "Latvijas Pasta" valdes priekšsēdētāja Mārča Vilcāna līdzdalību.

Jaunās aploksnes noformējumā izmantots Jaunsardzes logo ar devīzi "Augsim Latvijai!", un tās tirāža veido 2000 eksemplāru. Filatēlijas izdevuma dizaina autors ir mākslinieks Ģirts Grīva.

Jaunsardze ir brīvprātīga militāras ievirzes skolu jaunatnes kustība, kuras mācību paraugprogramma tiek īstenota 300 mācību vietās visos 110 Latvijas novados un deviņās republikas pilsētās. 2017.gadā Jaunsardzes kustībā darbojas aptuveni 8000 bērnu un jauniešu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)