Banner 980x90

Rātslaukumā norisināsies Grāmatu svētki

Sestdien, 3.augustā, svinot Ventspils Pilsētas svētkus, Rātslaukumā norisināsies Grāmatu svētki "Katram kuģim sava osta", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils bibliotēkas pārstāvis.

Svētkos ar savu produkciju piedalīsies Latvijas grāmatu izdevēji, to skaitā Zvaigzne ABC, Karšu izdevniecība Jāņa sēta, Atēna, Kontinents, Madris, Skarabejs, Avots, "J.T. Group", Daugava, Jumava.

No plkst.11.00 Rātslaukumā varēs pirkt un mainīt grāmatas, sveikt jauno grāmatu autorus un fotokonkursa "Osta. Kuģi. Cilvēki" uzvarētājus, ieklausīties Ventspils literātu darbu lasījumos, iepazīties ar Eiropas jaunumiem Europe Direct informācijas centra Ventspils informatīvajā stendā.

Svētku vadītāju lomās iejutīsies šarmantās aktrises Karīna Tatarinova un Maija Doveika. Plkst.13.00 viņas kopā ar mūziķu grupu visiem Grāmatu svētku dalībniekiem un Pilsētas svētku viesiem dāvās muzikālu programmu "Dziesma garāmgājējam", aicinot apstāties un ieklausīties, gūt patīkamu noskaņu un svētku sajūtu visai dienai.

Galvenajā bibliotēkā varēs apskatīt fotokonkursa "Osta. Kuģi. Cilvēki" darbus, bet plkst.15.00 piedalīties gleznotājas Ievas Bondares personālizstādes "Gads&Laiki" atklāšanā.

Laukumā pie Galvenās bibliotēkas ieejas Bērnu bibliotēkas talismans Sīpoliņš, kuram palīgos būs ieradies Pirāts, rūpēsies par mazajiem Grāmatu svētku dalībniekiem. Te varēs gan darboties radošajā darbnīcā "Mazie kuģīši", gan kopā ar Mākslas skolas pedagogiem un audzēkņiem veidot krāsainus smilšu rakstus.

Aicinām apmeklēt Grāmatu svētkus! Svētku jautrība un prieks Rātslaukumā valdīs līdz pat plkst.16.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)