Banner 980x90

Rudens jaunumi sieviešu apavu interneta veikalā – uzzini, kas šobrīd ir modē!

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Vai iespējams ātri iegādāties labus apavus? Tas šķiet neizpildāms uzdevums, taču patiesībā to var izdarīt itin viegli. Mūsdienās daudzi apavu veikali ir uzsākuši tirdzniecību internetā. Tiešsaistē par tādām pašām cenām ir pieejami apavu jaunumi rudens sezonai. Ja vēlies atjaunot savu apavu kolekciju, lasi tālāk! Tu uzzināsi, kādi sieviešu apavi pašlaik ir vismodernākie un kāpēc iepirkšanās internetā ir tikpat droša kā gājiens uz vietējo apavu salonu!

Stilīgi apavi arī internetā – 5 modes tendences, kam pievērst uzmanību
Rudens apaviem tiek izvirzītas augstas prasības. Tiem jābūt kvalitatīviem, lai izturētu zemu temperatūru un slapjdraņķi, bet vienlaikus jāizskatās atraktīvi. 2017. gadā stilīgi apavi aukstajai sezonai būs viegli atrodami interneta veikalā.

2017. gada rudens modes tendences ir:
tīras, spilgtas krāsas. Sieviešu apavi, kas piesaista uzmanību, ir šīs rudens sezonas hits. Tumšas krāsas paliek aktuālas, taču sieviešu apavi sarkanā, baltā un īpaši sudrabainā krāsā ir 2017. gada galvenā modes tendence;
sieviešu apavi ar dažādiem rotājumiem: spīguļiem, aplikācijām, ādas un tekstila bantēm. Tās var būt gan ekstravagantas balles kurpes, gan zābaki ikdienai – viss atkarīgs no Tavas gaumes un tēla;
stilizēti kovboju zābaki un puszābaki ar bārkstīm un dekoratīvajiem akmentiņiem. Šādus apavus var vilkt gan ar biksēm, gan ar kleitām, turklāt tie labi izskatīsies ne tikai ikdienā, bet arī neformālā ballītē;
apavi uz liela un stabila papēža ar šņorējumu un sprādzēm. Šādi rotājumi ir īpaši piemēroti botiljoniem un dažāda garuma zābakiem. Tas ir vienkāršs veids, kā piešķirt jaunu akcentu ikdienas apaviem;
apavi ar ziedu rakstiem. Aplikācijas no dažādiem materiāliem, zīmējumi un rakstaina tekstila odere par 180 grādiem apgriež uzskatus par to, kādiem jābūt rudens apaviem. Tagad tie ir krāsaini, spilgti un vislabāk izskatās komplektā ar košām zeķubiksēm.

Meklējot jaunu apavu pāri, ņem vērā ne tikai modes tendences, bet arī savu gaumi un ģērbšanas prasības darbavietā. Stilīgi apavi var būt Tava tēla lielākais trumpis, tāpēc nedzenies pakaļ ikvienai tendencei. Izvēlies to, kas patiešām piestāv Tev un Tavai garderobei! 

Vai iespējams atrast līdzsvaru starp modi un klasiku? Jā, taču, lai to panāktu, nepieciešams iepirkties gudri. Izlem, kas Tev ir svarīgāk – iegādāties apavus, kurus valkāsi tikai pāris mēnešus, vai nopirkt tādu apavu pāri, kas izskatīsies stilīgi arī nākamajā gadā!
Foto: Somijasapavi.lvFoto: Somijasapavi.lv


Mūsdienīgi sieviešu apavi rudenim
Daudzi apavu ražotāji mīkstina modes tendences un kombinē jaunākās vēsmas ar klasisku dizainu. Pateicoties šai veiksmīgajai stratēģijai, veikalu piedāvājumā ir apavi, kas vienlaikus ir moderni un ne pārāk uzkrītoši.

Apavu veikals izvēlīgām dāmām
Kvalitatīvi sieviešu apavi ir pieejami veikalā "Somijas apavi". Ienāc http://www.somijasapavi.lv/apavi/sieviesu/lv un pārliecinies par to pati! Lai kur Tu atrastos, vari iegādāties sieviešu apavus, kas lieliski izskatīsies ikvienas modes dāmas kolekcijā.

Aplūko "Somijas apavi" piedāvājumu, jo veikals:
• rūpīgi atlasa apavu ražotājus. Piedāvājumā ir tikai tie zīmoli, kam vienlīdz svarīgs ir apavu komforts, izturība un dizains; 
• piedāvā plašu izvēli. Interneta veikalā atrast vajadzīgo apavu pāri var pāris minūšu laikā, jo preces var atlasīt pēc kategorijas, cenas, ražotāja, materiāla, krāsas un citiem parametriem;
• garantē preču kvalitāti. "Somijas apavi" nav veikals-noliktava, kur vienuviet tiek tirgoti dažādas izcelsmes un kvalitātes apavi. Ikvienam pirkumam ir 2 gadu garantija, un preces var tikt atgrieztas vai apmainītas saskaņā ar Latvijas likumdošanu;
• piegādā pasūtījumus visā Latvijas teritorijā. Ja pirkuma summa ir virs 30 eiro, pasūtījumu saņemsi ar kurjeru, bet pasūtījumus, kuru vērtība nepārsniedz šo summu, var izņemt Latvijas Pasta nodaļā.

Ja vēl neesi pasūtījusi apavus internetā vai ir bijusi negatīva pieredze, Tevi droši vien nodarbina jautājums – kā izvēlēties atbilstošus apavus bez pielaikošanas un vai iespējams atdot atpakaļ nederīgu pirkumu? Lasi tālāk un uzzini, kā "Somijas apavi" nodrošina patīkamu iepirkšanos tiešsaistē!
Foto: Somijasapavi.lvFoto: Somijasapavi.lv
Īsa pamācība, kā atdot atpakaļ vai apmainīt apavus 
Pirkt apavus internetā ir tikpat droši kā apavu salonā. Neatkarīgi no tā, kur tika veikts pirkums, Tu vari no tā atteikties un saņemt atpakaļ naudu 14 dienu laikā. Šādu iespēju nodrošina Patērētāju tiesību aizsardzības likuma 12. panta 5. daļa.

Izmanto savas tiesības, ja pasūtītie sieviešu apavi:
• neatbilst mājaslapā esošajam aprakstam un fotogrāfijai;
• ir nepareiza izmēra vai krāsas;
• ir ar ražotāja defektiem.
Šādos gadījumos pircējam jāsazinās ar "Somijas apavi" veikalu un jāpaskaidro pirkuma atgriešanas vai maiņas iemesls. Apmainīt var arī neatbilstošas kvalitātes apavus. Ja preces neatbilstība aprakstam atklājas sešu mēnešu laikā, tiek uzskatīts, ka apaviem bija defekts jau iegādes brīdī. Apavu stāvokli vērtēs speciālisti, kuri lems, vai bojājumi ir radušies nekvalitatīvu materiālu vai paša pircēja rīcības dēļ.

Lai apavu nodošana un maiņa būtu veiksmīga, ievēro 3 noteikumus:
• sazinies ar pārdevēju uzreiz pēc apavu defektu konstatēšanas (rūpīgi pārbaudi apavus to saņemšanas brīdī);
• nemēģini remontēt apavus pašrocīgi, jo pēc neveiksmīga remonta apavi netiek mainīti un laboti;
• saglabā oriģinālo iepakojumu un pirkuma čeku, ko Tev izsniegs kurjers. Pasūtījuma apstiprinājums Tavā e-pastā netiek uzskatīts par pirkuma apliecinošo dokumentu.

No apavu atdošanas atpakaļ vai maiņas nav jābaidās – tā ir likumā noteiktā procedūra, un ikviens godprātīgs apavu veikals ievēro pircēju tiesības. Taču Tu vari līdz minimumam samazināt apavu maiņas nepieciešamību. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kā bez pielaikošanas pasūtīt ideālu apavu pāri!
Foto: Bigstockphoto.comFoto: Bigstockphoto.com
3 padomi, kas atvieglo apavu iegādi internetā
Jo kvalitatīvāki ir sieviešu apavi, jo vieglāk ir tos piemeklēt. Tieši tāpēc vērts izvēlēties apavus "Somijas apavi" interneta veikalā. Tur ir pieejamas tikai to zīmolu preces, kas ir pierādījuši savu kvalitāti.

Meklējot jaunu pāri, ievēro 3 vienkāršas, bet noderīgas rekomendācijas:
• pārbaudi savu apavu izmēru salīdzināšanas tabulā. Daudzi Eiropas ražotāji izmanto britu izmēru skalu, kā arī norāda pēdas platumu. Jo vairāk informācijas Tev būs par konkrētu apavu pāri, jo vieglāk varēsi piemeklēt savai pēdai piemērotāko;
• uzzini vairāk par apavu materiāliem. Pirms pasūtījuma veikšanas vērts noskaidrot, vai konkrēts materiāls ir piemērots ilgstošai valkāšanai, aukstiem vai mitriemlaikapstākļiem, cik tas ir izturīgs, higiēnisks u.tml.;
• uzmeklē informāciju par ražotāju. Tas ir sevišķi svarīgi, ja Tavām kājām ir īpašas vajadzības. Daži apavu zīmoli ražo apavus speciāli platai kājai, citi piedāvā apavus ar ortopēdisko zoli. 

Ērti un stilīgi apavi nav nesasniedzams mērķis – lieliskas kurpes un zābakus atradīsi "Somijas apavi" interneta veikalā. Ienāc un pasūti apavus, neizejot no mājām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)