Banner 980x90

Rūķi aicina uz Jautro ziemas pasaku Ventspilī

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Tuvojoties Ziemassvētkiem, 20.decembrī plkst.12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst.15.00 bērnu parkā ''Fantāzija'' pasākumā ''Jautrā ziemas pasaka'' ciemosies jautrie rūķi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas stratēģisko kultūras projektu vadītājs Kaspars Antess, bērniem būs iespēja iepazīties ar rūķiem, kuri attēlos rūķu ikdienu, kā rūķi rotaļājas, kā mācās burtus un palīdz vecākiem ikdienas darbos. Rūķi ieskandinās gada baltākos un sirsnīgākos svētkus.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar zinātkārajiem rūķiem Niķi Riķi un Stiķi. Pasākumā tiks attēlotas tēmas no Ērika Kūļa pasaku grāmatas "Niķa un Riķa stiķi" – par zinātkāriem rūķiem, kas grib tikt skaidrībā par to, vai bumbierus taisa no bumbām, vai sniegpulkstenītēm mājas ir sniegā vai pulkstenī, vai spalvaskāts ir ļoti spalvains un kāpēc lasis nemāk lasīt.

Šajā pasākumā apmeklētāji uzzinās par zinātkāro, labestīgo, nereti palaidnīgo rūķēnu Niķa un Riķa labajiem darbiem un arī nedarbiem. Rūķēns Niķis ir liels palaidnieks, kurš vienmēr uzdod jautāmumu "Kāpēc?", vienmēr mēģina izsprukt no darbiem un pienākumiem. Ar rotaļām, dziesmām un labiem darbiem apmeklētāji kopā ar rūķiem atbildēs uz Niķa jautājumiem un iemācīs rūķēnam gudrības.

Ieejas pasākumos – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)