Banner 980x90

Sāksies papildu uzņemšana studijām Ventspils Augstskolā

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Pirmdien, 25.jūlijā, sāksies papildu uzņemšana studijām Ventspils Augstskolā (VaA), kas turpināsies līdz 26.augustam, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone.

Uzņemšana turpināsies visās VeA piedāvātajās studiju programmās, sniedzot iespēju pieteikties studijām tiem studētgribētājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nav iestājušies augstskolā vai savus plānus ir mainījuši par labu VeA.

Papildu uzņemšanas laikā reflektantiem būs iespēja pieteikties vakantajām budžeta un maksas studiju vietām. VeA ir iespējams studēt 14 studiju programmās Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Tulkošanas studiju fakultātē un Informācijas tehnoloģiju fakultātē, sākot no pamatstudijām līdz doktorantūrai. Interesentiem līdz 26.augustam ir iespēja pieteikties arī dubultā diploma maģistra studiju programmai "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments", kas tiek īstenota sadarbībā ar Kremsas Lietišķo zinātņu universitāti Austrijā.

Studiju līgumu slēgšana un reģistrēšanās notiks katru darba dienu no plkst.13.00 līdz 15.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)