Banner 980x90

Sākti otrās kārtas būvniecības darbi sabiedriskajā ēkā Ventspilī

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Janvārī VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) sākusi otrās kārtas būvniecības darbus administratīvās ēkas pārbūvē Jūras ielā 34, Ventspilī, aģentūru LETA informēja VNĪ pārstāvis Arnis Blodons.

VNĪ realizētā projekta otrās kārtas laikā tiks veikta administratīvās ēkas pārbūve, kas ir nozīmīgākais un darbietilpīgākais darbu posms no plānotajiem būvdarbiem šajā projektā, kura kopējā attīstāmo būvju platība ir 1779 kvadrātmetri. Ēkas apdarē pielietoti augstvērtīgi apdares materiāli, izvēloties pārdomātu krāsu risinājumu. Ēka pēc veiktajiem darbiem iekļausies apkārtējā ainavā, harmonējot ar Ventspils pilsētas domes ēku, kopā veidojot vienotu administratīvo ēku kompleksu.

"Projekta otrā kārta ietver visas administratīvās ēkas pārbūvi, kurā paredzēta telpu izbūve Ventspils prokuratūras, Tiesas zemesgrāmatu nodaļas, Drošības policijas Ventspils reģionālās nodaļas un Valsts zemes dienesta Kurzemes reģionālās nodaļas darba nodrošināšanai. Šis projekts skar ne tikai fasādes pārveidi, bet arī visu iekštelpu pārbūvi," norāda VNĪ būvprocesa vadītāja Gunta Saule-Pavlovska.

VNĪ projekta īstenošanu sāka 2015.gada oktobrī, un līdz šim veikta garāžas ēkas atjaunošana, inženiertīklu un auto stāvlaukuma izbūve.

"Kopumā būvdarbi tiek veikti atbilstoši darbu izpildes grafikam. Pašā būvniecības procesā ir iesaistīti kvalificēti darbinieki, kā arī izveidojusies ļoti laba vadības komanda, sākot no apakšuzņēmējiem un beidzot ar pasūtītāja pārstāvjiem, kur sadarbība ir vērsta uz kvalitatīva projekta realizēšanu," stāsta galvenā būvdarbu veicēja SIA "Kvadrum" pārstāvis Kristaps Pureklis.

Projekts tiks īstenots līdz 2016.gada 30.novembrim, un tā kopējās izmaksas ir 2 842 357 eiro. Būvprojekta autors ir SIA "Skonto būve", bet galvenais būvdarbu veicējs SIA "Kvadrum". Objekta būvuzraugs ir SIA "Būves un būvsistēmas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)