Banner 980x90

Sākusies balsošana par "Mums pieder debesis 2014" darbiem

Sākusies skatītāju balsošana tiešsaistē par jauniešu konkursa "Mums pieder debesis 2014" iesūtītajiem videomateriāliem par tēmu "Es-astronauts", lai noteiktu uzvarētājus, kas dosies neaizmirstamā ekskursijā uz ASV. Par konkursa darbiem var balsot jebkurš sociālā tīkla draugiem.lv lietotājs līdz 27.aprīlim, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Kosmosa tehnoloģiju klastera mārketinga speciāliste Dina Dāvida.

Par katru konkursa darbu iespējams nobalsot vienu reizi trīs stundās, lietotājiem autorizējoties ar draugiem.lv profilu. Vienlaicīgi ir iespējams nobalsot par vairākiem konkursa darbiem.

Skatītājiem ir iespēja izvirzīt savu favorītu konkursa trešajai kārtai, kurā tiks noskaidroti konkursa uzvarētāji, divi jaunieši (viens puisis un viena meitene), vecumā no 15 līdz 18 gadiem, kuri dosies uz Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV), lai gūtu jaunas zināšanas, neaizmirstamu pieredzi un emocijas starptautiskā kosmosa nometnē jauniešiem International SPACE CAMP® Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā (U.S. Space & Rocket Center, Huntsville, Alabama).

Šogad aprit piektais jubilejas gads, kopš nodibinājums "Ventspils Augsto tehnoloģiju parks" (VATP) pirmoreiz piedāvāja Latvijas jauniešiem startēt konkursā "Mums pieder debesis".

Nobalsot par konkursa darbiem iespējams konkursa "Mums pieder debesis" mājas lapā šeit.

Konkursa jaunumiem var sekot arī sociālajos tīklos:
  • draugiem.lv/mumspiederdebesis
  • facebook.com/mumspiederdebesis
  • twitter.com/debesis2014

Konkursu atbalsta: Draugiem.lv, Ventspils Augstskola, Ilustrētā zinātne, Chaula.TV, StarSpace, Skrīveru Saldumi, Aspasia un Kursors.lv.

Konkurss tiek finansēts projekta "Kosmosa tehnoloģiju un pakalpojumu nozares attīstība 2012-2015" ietvaros, kas īstenots ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)