Banner 980x90

Salīdzini un izvēlies sev piemērotāko aizdevumu

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Tēriņi mēdz būt dažādi – paredzami un neparedzami. Paredzamiem tēriņiem visbiežāk nauda tiek atlicināta, bet neparedzēti izdevumi parasti budžetā netiek ieplānoti. Lai tiktu pie naudas dažu minūšu laikā, ātrais kredīts internetā var būt īstais īstermiņa risinājums.

Īsumā par ātrajiem kredītiem
Ātrais kredīts ir naudas aizdevums, ko var noformēt ar interneta starpniecību. Tas paredzēts nelielu tēriņu segšanai kā īstermiņa aizdevums ar summu no dažiem desmitiem līdz pat vairākiem simtiem eiro. Būtiski, ka ātro kredītu var saņemt 18 gadus sasniegušas personas (taču ir kredītkompānijas, kas aizdevumus izsniedz no 19, 20 vai 21 gada vecuma), kuras var rēķināties ar kaut kādiem zināmiem ienākumiem – algu, stipendiju, pabalstu vai tamlīdzīgi, lai aizdevuma atmaksas grafikā noteiktajā termiņā varētu veiksmīgi tikt galā ar aizņēmumu. Ātrais kredīts parasti tiek izsniegts bez ķīlas un galvojuma, turklāt, aizņemoties pirmoreiz, Tev ir iespēja atrast tādu aizdevēju, kas izsniegs pirmo kredītu bez procentu maksas (bez papildus procentu likmēm). Tas nozīmē, ka, vēršoties pēc kredīta, Tu nebūsi neko zaudējis.

Kur vienkopus atrast informāciju par aizdevējiem?
Ātrais kredīts ir nopietns lēmums, tāpēc pirms izvēlēties aizdevēju, ir vērts iepazīties ar sadarbības nosacījumiem, lai atrastu sev piemērotāko variantu. Ātri un vienkārši atbildes uz visiem klientu interesējošajiem jautājumiem var atrast internetā, sazinoties ar kredītspeciālistiem pa tālruni. Tāpat Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija ir labs piemērs, kas apvieno ārpus banku sektora esošus uzņēmumus – tādus, kas iedzīvotājiem Latvijā sniedz īstermiņa finanšu pakalpojumus. Piemēram, sadaļā "Biedri" ir saraksts ar vairākiem aizdevējiem, kur attiecīgi, nospiežot kursoru uz interesējošā aizdevēja mājaslapas saites, Tu nonāksi kompānijas mājaslapā, kur varēsi atrast sīkāku informāciju par kredītdevēju.

Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija pārstāv nebanku kredītdevējus, kas piedāvā
- distances kredītus;
- hipotekāros kredītus;
- kredītus pret kustamu ķīlu;

Izmanto arī citas iespējas, piemēram, starp asociācijas biedriem ir savstarpējo aizdevumu platforma un maksājumu iestāde.

Klientu drošībai un pārliecībai
Lai klientiem būtu ērtāk orientēties aizdevēju vidū, Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija ir ieviesusi atpazīstamības zīmi "Atbildīgs aizdevējs". Šāda zīme ir garantija tam, ka konkrētais uzņēmums ir pievienojies asociācijas izstrādātajam Labās prakses standartam, kas savukārt ir ar mērķi, lai kredītņēmējiem nodrošinātu saprotamus un paredzamus sadarbības nosacījumus, kā arī lielāku aizsardzību.

Klientu izvēlas ārpus banku sektora finanšu pakalpojumus, jo tie ir salīdzinoši
- pieejamāki;
- ērtāki;
- saprotamāki;
- drošāki un klientam draudzīgāki.

Asociācija strādā patērētāju interesēs, kā arī ir ieinteresēta, lai ārpus banku sektora tirgu uzraugošās institūcijas būtu apmierinātas ar izveidoto sistēmu – ātro kredītu pakalpojumiem. Ne velti asociācija ir izvirzījusi par misiju izveidot uzticamu, uz ilgtermiņa sadarbību vērstu nozares praksi, par kuru pozitīvas atsauksmes varētu sniegt katrs.

Pirms vērsties pēc ātrā kredīta apdomā savas iespējas atdot aizdevumu līgumā norādītajā termiņā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)