Banner 980x90

Satiksmi pie tilta pār Lielupi uz Ventspils šosejas nodrošinās satiksmes regulētāji

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Pie Lielupes tilta uz Ventspils šosejas (A10) ir iespējami satiksmes sastrēgumi. Lai nodrošinātu pēc iespējas raitāku satiksmi, arī šīs nedēļas nogalē to regulēs būvuzņēmēja norīkoti satiksmes regulētāji. Tiem, kas šajā nedēļas nogalē paredz doties uz Ventspils svētkiem, ir iespējas apbraukt tiltu caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju (A9).

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa, šonedēļ sākušies būvdarbi divos posmos uz Ventspils šosejas (A10): tilta pār Lielupi rekonstrukcija (36,49.-38,57. km) līdz pat pagriezienam uz Jūrmalas centru pie Statoil benzīntanka, kā arī ceļa posmā no Jūrmalas šosejas līdz Varkaļiem (20,06.-23,84. km).

Būvdarbu laikā no Jūrmalas šosejas līdz Varkaļiem ir slēgta nobrauktuve virzienā uz Rīgu un satiksme tur tiek nodrošināta pa apbraucamo ceļu.

Šie būvdarbi paredz autoceļa seguma atjaunošanu un pastiprināšanu, ūdens novades sistēmas un autobusu pieturvietu atjaunošanu. Varkaļu kanālā līdzās esošo tilta konstrukciju būvdarbu laikā izmantos kā apbraucamo tiltu, bet pēc Varkaļu tilta pārbūves un satiksmes atjaunošanas pār to pārbūvēs par autostāvvietu.

Savukārt tiltam pār Lielupi paredz atjaunot brauktuves konstrukciju, metāla sijas un hidroizolāciju, segumu un apgaismojuma sistēmu. Tilta Tukuma pusē tiks atjaunots ceļa pārvads pār pašvaldības ceļu Sloka–Pavasari.

Saskaņā ar līgumu būvdarbu izpildes termiņš ir 310 kalendārās dienas, kas nozīmē, ka darbi abos posmos tiks pabeigti vien nākamgad.

Būvdarbus objektā veic a/s "A.C.B.", to līgumcena ir 11 007 122 eiro (ar PVN) un tos līdzfinansē Kohēzijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)