Banner 980x90

Sējējs: Centāmies skatītājiem parādīt cienījamu sniegumu

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Komanda centās parādīt cienīgu un reabilitēties līdzjutējiem, kas daļēji arī izdevies, pēc Rīgas "Dinamo" komandas otrdien savā laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) gūtās uzvaras pār Maskavas "Dinamo", sacīja Latvijas kluba galvenā trenera pienākumu izpildītājs Normunds Sējējs.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" labā vienīgos vārtus guva Miks Indrašis, savukārt vārtos nepārspēts palika Jakubs Sedlāčeks, kurš atvairīja 25 pretinieku metienus, trešo reizi sezonā paliekot "sausā".

"Centāmies noskaņot komandu uz labu spēli, lai reabilitētos un skatītājiem parādītu cienījamu sniegumu. Tas daļēji izdevās. Spēle bija skatāma ar labiem momentiem uz abām pusēm," atzina mājinieku treneris.

Sējējs uzslavēja Sedlāčeku, kurš spēlē demonstrēja apbrīnojamu reakciju un izturību. "Vārtsargs mums labi nospēlēja," čehu hokejistu uzteica treneris.

Savukārt Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Oreškins norādīja, ka komanda pieļāvusi daudz kļūdu.

"Centāmies izdarīt to, ko vajadzēja. Nerealizējām savus momentus un pieļāvām kļūdas. Mums vajag vairāk agresijas, lai uzvarētu. Paldies mūsu līdzjutējiem, kas atbrauca un atbalstīja komandu," sacīja treneris, kura vadībā Maskavas klubs piedzīvoja tikai otro zaudējumu 14 mačos.

Rīgas "Dinamo" ar 72 punktiem 59 spēlēs joprojām ir 12.vietā Rietumu konferencē, bet Maskavas "Dinamo" ar 102 punktiem 59 mačos ir piektajā pozīcijā, turpinot cīņu par sava laukuma priekšrocību nodrošināšanu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Rīdzinieki ceturtdien noslēgs sev neveiksmīgo KHL regulāro čempionātu, kurā izredzes tikt izslēgšanas spēlēs tika zaudētas februāra sākumā, kad vēl bija atlikušas piecas spēles. Sezonas pēdējā cīņā Latvijas klubs uzņems pašreizējos Gagarina kausa īpašniekus Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai divus gadus pēc kārtas nav spējis kvalificēties pirmo reizi vēsturē. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 127 punktiem 58 spēlēs ir Maskavas CSKA, kamēr Austrumos vadībā ar 104 punktiem ir Omskas "Avangard".

Rietumu konferencē jau zināmas visas astoņas komandas, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs - par Gagarina kausu cīnīsies Maskavas CSKA, Helsinku "Jokerit", Jaroslavļas "Lokomotiv", "Soči", Maskavas "Dinamo", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Sanktpēterburgas SKA un Bratislavas "Slovan".

Savukārt Austrumos izslēgšanas spēlēs jau iekļuvušas Omskas "Avangard", Magņitogorskas "Metallurg", Novosibirskas "Sibirj", Ufas "Salavat Julajev", Vladivostokas "Admiral", Kazaņas "Ak Bars" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Uz pēdējo ceļazīmi pretendē Astanas "Baris" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Sīkāku spēles gaitas izklāstu un video skatieties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)