Banner 980x90

Seminārā Ventspilī mācīs ģenerēt jaunas biznesa idejas

Kā ieraudzīt un attīstīt biznesa idejas? Uz šo jautājumu ikvienam interesentam būs iespēja rast atbildi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajos bezmaksas semināros "Jaunu ideju ģenerēšana". Plānotajos divu dienu semināros, kas Ventspilī norisināsies 14. un 16.novembrī, dalībnieki tiks iepazīstināti ar ideju ģenerēšanas metodēm un apgūs to praktisko pielietošanu ikdienā, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā.

Tā kā katru ideju – pat visģeniālāko - ir jāprot attīstīt, semināru laikā īpaša uzmanība tiks pievērsta arī ideju virzīšanai tirgū. Pasākumos dalībniekiem būs iespēja praktiski pielietot dažādas ideju attīstīšanas un potenciāla novērtēšanas metodes, veikt patērētāju vajadzību analīzi un komandas kompetenču novērtēšanu, uzzināt par industriālā dizaina lomu jaunu produktu izstrādē, kā arī saņemt pilnvērtīgas komandas veidošanas vadlīnijas.

Tādējādi semināra mērķis ir ne tikai piedāvāt praktisku rīku kopumu ideju ģenerēšanai un attīstīšanai, bet arī pilnveidot dalībnieku individuāli definētas idejas, lai tās pārtaptu reālos un tirgū pieprasītos produktos. To visu semināru dalībniekiem palīdzēs sasniegt profesors, radošās domāšanas pasniedzējs Juris Roberts Kalniņš un produktu izstrādes un ieviešanas tirgū speciālists, eksporta menedžmenta mācību kursa izstrādātājs un vadītājs Valdis Avotiņš.

Aicinot pieteikties "Jaunu ideju ģenerēšanas" semināriem, Valdis Avotiņš norāda, ka tas ir solis pretī pārliecības iegūšanai, kā arī iespēja izvērtēt savu individuālo gatavību patstāvīga biznesa uzsākšanā. "Šī ir iespēja nonākt no idejas līdz uzņēmumam," teic pieredzējušais speciālists.

Pieteikšanās anketa semināram Ventspilī pieejama šeit.

Semināri tiek organizēti valsts atbalsta programmas "Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)