Banner 980x90

Septīto ražošanas ēku Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā par 4,9 miljoniem eiro būvēs "Aimasa"

Rīga, 5.marts, LETA. Ventspils brīvostas pārvalde noslēgusi 4,9 miljonu eiro līgumu ar SIA "Aimasa" par ražošanas ēkas Nr.7 būvniecību Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā, aģentūru LETA informēja Ventspils brīvostas pārvaldē.

Ēkas būvniecību ar 1,2 miljoniem eiro līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Par ražošanas ēkas Nr.7 nomu noslēgts nomas līgums ar SIA "Quality Jobs", kas plāno attīstīt elektronikas produktu ražošanu. Jaunajā ēkā kompānija darbu varēs sākt nākamajā gadā.

Tāpat brīvostas pārvaldē atzīmēja, ka drīzumā Ventspils Augsto tehnoloģiju parka teritorijā sāksies divu jaunu ražošanas ēku būvniecība, jo ir noslēgts līgums arī par ēkas Nr.6, kuru nomās inovatīvo iepakojumu ražotājs AS "Immer Digital", būvniecību ar SIA "Ostas celtnieks".

Līdz 2021.gadam Ventspils brīvostas industriālajā teritorijā plānots uzbūvēt kopumā trīs jaunas ražošanas ēkas - divas Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā un vienu Ventspils lidostas rūpnieciskajā zonā Ganību ielā 103. Šobrīd ir izsludināts iepirkums arī par ražošanas ēkas Ganību ielā 103 būvniecību.

Ventspils brīvostas industriālajā teritorijā pēc Ventspils brīvostas pārvaldes pasūtījuma kopš 2002.gada uzbūvētas deviņas ražošanas ēkas, darbam Ventspils brīvostā piesaistīti vairāk nekā 20 ražošanas uzņēmumu, kas kopā radījuši vairāk nekā 1700 jaunu darbavietu.

"Quality Jobs" reģistrēta 2015.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Santa Toča. Uzņēmums 2017.gadā strādāja ar 2,166 miljonu eiro apgrozījumu un guva 62 601 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Būvfirma "Aimasa" 2017.gadā strādāja ar 13,194 miljonu eiro apgrozījumu un guva 737 720 eiro peļņu. Uzņēmuma īpašnieki ir Sandris Apsīts (50%), Ainārs Cakars (40%) un Jānis Dreimanis (10%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)