Banner 980x90

Sestdien gaisa temperatūra pakāpsies līdz +27 grādiem

Rīga, 19.jūl., LETA. Sestdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +23..+27 grādiem, piekrastē - līdz +19..+23 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Laiks būs pārsvarā sauss un saulains, dienā Austrumlatvijā saule mīsies ar gubu mākoņiem.

Naktī uz sestdienu vietām - galvenokārt Kurzemē - veidosies migla. Minimālā gaisa temperatūra būs no +7 grādiem Kurzemē līdz +16 grādiem Vidzemes piekrastē.

Pūtīs lēns rietumu, ziemeļrietumu vējš. Kurzemē un Zemgalē tikpat kā nebūs vēja.

Rīgā sestdien gaidāms skaidrs laiks, lēns rietumu vējš dienas gaitā pāries ziemeļu vējā. Minimālā gaisa temperatūra saullēktā +14 grādi pilsētas ziemeļos un +9..+11 grādi Pierīgā; maksimālā temperatūra dienā - no +21 grāda jūras piekrastē līdz +25 grādiem Rīgas dienvidos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)