Banner 980x90

Sestdien notiks Rodeo buļļu savaldīšana Ventspils Piedzīvojumu parkā

Ventspils Piedzīvojumu parkā, papildus esošajām atrakcijām, nu būs pieejamas divas jaunas – lielais un mazais mehāniskais bullis jeb tā sauktie "Rodeo buļļi". Sestdien, 10.jūlijā, notiks "Lielā buļļa savaldīšanas akcija", kuras ietvaros ikviens, kurš iemēģinās jauno atrakciju un pusstundas laikā uzrādīs maksimāli labāko laiku, saņems balvas no "Užavas alus" un "Rūjienas saldējuma".
Mehāniskais bullis ir atrakcija, kas imitē "Rodeo" sacensības, kuru laikā jāmēģina pēc iespējas ilgāk noturēties satracināta buļļa mugurā. Turklāt bullis atrodas mīksta piepūšamā matrača vidū, tādējādi pasargājot atrakcijas lietotāju no sāpīgiem kritieniem. Ventspils Piedzīvojumu parkā šādi buļļi būs veseli divi – lielais (apmeklētājiem svara kategorijā līdz 120 kg) un mazais (apmeklētājiem svara kategorijā līdz 90 kg). Tos parkam piegādājusi Latvijas firma SIA "Annels atrakciju fabrika".
{baneris}
Ventspils Piedzīvojumu parks ir aktīvās atpūtas un sporta komplekss, kur pieejamas plašas izklaides un sportošanas iespējas gan individuālajiem apmeklētājiem, gan grupām visu gadu. Parkā katru gadu apmeklētājiem tiek piedāvātas kādas jaunas un interesantas atrakcijas, un arī šis gads nav izņēmums. Piedzīvojumu parks vasarā atvērts katru dienu no plkst.12.00 līdz 21.00 (ieeja virvju trasē "Kaķa taka līdz plkst.19.00). Plašāka informācija par atrakcijām un citiem pakalpojumiem pieejama mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv. 

Gaidām drosminiekus 10.jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parka jaunajā atrakcijā! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)