Banner 980x90

Sestdien Ventspilī atklās jauno tūrisma sezonu

Rīga, 7.maijs, LETA. Sestdien, 11.maijā, Ventspilī atklās jauno 2019.gada tūrisma sezonu, aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra (TIC) pārstāve Dace Kalsere.

Piedzīvojumu parkā līdz ar tūrisma un velosezonas atklāšanas velobraucienu "Taureņu veloorķestris", būs atvērta "VisitVentspils" informācijas telts, kas dalībniekus aicinās iesaistīties ar velo saistītās aktivitātēs, pelnīt ventus, saņemt jaunās sezonas tūrisma avīzes un pieteikties pirmajam 100 km velobraucienam pa Ventspils novadu. Pēc tradicionālā velobrauciena plkst.14 visi aicināti uz Ventspils Jahtu ostu, kur notiks krāsainā rumulēšanās.

Kā teica Kalsere, jaunākie apmeklētāji varēs spēlēt Ventspils galda spēles, darināt košus taureņus un krāsot Ventspils Mākslas skolas audzēkņu izstrādātas krāsojamās lapas, kurās attēlotas pilsētas ievērojamākie tūrisma apskates objekti. Teltī tiks prezentēta jauna un aizraujoša iespēja, jūlijā piedalīties neizmirstamā velobraucienā pa Ventspili un Ventspils novadu "Tavi 100 km ar "Veloceļojumi", ko sadarbībā ar Ventspils TIC, organizē biedrība "Latvelo".

Ventspils šovasar viesus priecēs ar daudziem skaistiem pasākumiem - no 25. līdz 28.jūlijam gada ievērojamākais notikums būs jaunās koncertzāles "Latvija" atklāšanas pasākumi. Kā ierasts "Piektdienas vakara pastaiga" priecēs vietējos un viesus 24.maijā un 30.augustā, "Jūras svētki" notiks 13.jūlijā, motobraucēji no visas Eiropas "Kurland Bike Meet" pulcēsies 19. - 21.jūlijā un pilsētas svētkus četru dienu garumā svinēs no 1. - 4.augustam.

Sportiski noskaņotie un aktīvas atpūtas cienītāji uz ekstrēmo sporta veidu festivālu "Ghetto Games" aicināti 12. un 13.jūlijā, Piedzīvojumu parka maratons notiks 16.jūnijā, bet Latvijas nūjošanas festivāls gaidāms 11.augustā. Mūzikas mīļotāji var apmeklēt mūsdienu ritma mūzikas festivālu un meistarklasi "Ventspils Groove 2019", kas pilsētu pieskandinās no 16. līdz 18. augustam, stāstīja Kalsere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)