Banner 980x90

SIA "Copy Pro" – lieliskas dāvanas ikvienam

Personalizēts kalendārs ir katra klienta vēlmju piepildījums. Katrs pats var koriģēt kalendāra vizuālo un saturisko noformējumu.

Personalizēts kalendārs

Personalizēts kalendārs ir katra klienta vēlmju piepildījums. Katrs pats var koriģēt kalendāra vizuālo un saturisko noformējumu. Personalizēts kalendārs ir ne tikai lieliska dāvana svētkos, bet arī tas kalpo par  ikdienas atgādinātāju – kalendārā iespējams atzīmēt gan vārdadienas, gan ģimenes un draugu dzimšanas dienas, valsts svētkus, ir iespējams pat atzīmēt īpašas un nozīmīgas dienas. 

Nav šaubu, ka izveidotais personalizētais kalendārs nebūs sastopams nekur citur – unikālas bildes un dažādi saturiski papildinājumi akcentēs kalendāra veidotāja personību. Personalizēts kalendārs ir lieliska dāvana svētkos – jubilāra jautrākie un piedzīvojumiem bagātākie momenti apvienoti noderīgā un ikdienā pielietojamā dāvanā. 

Personalizētu kalendāru izveides iespējas ir daudz, taču ne visi uzņēmumi piedāvā tik daudz un dažādu opciju kalendāra veidošanā. SIA "Copy Pro" ir pilna servisa drukātava, kas savus servisa pakalpojumus nodrošina 24 stundas diennaktī. Šī servisa darbinieki ir savas jomas lietpratēji – vienmēr ir gatavi palīdzēt klientam un ieteikt labāko risinājumu. 

SIA "Copy Pro" personalizēta kalendāra veidošanā piedāvā gan dažādus variantus kalendāra formātam, gan iespēju izveidot, klienta vēlmēm pielāgotu, kalendāra apjomu un sākt ar tā izvēlēto mēnesi. Izveidot personalizētu kalendāru, izmantojot SIA "Copy Pro" servisu, ir iespējams, neizejot no mājām – ir nepieciešams tikai dators un bildes, ko ievietot kalendārā.

Lasiet vairāk: https://www.copypro.lv/lv/davanam/kalendari

Personalizēts plānotājs

Personalizēts plānotājs ir unikāls veids, kā plānot ikdienas gaitas ar interesantu un pielāgotu dizainu katra klienta vēlmēm. Personalizēts plānotājs ir lielisks atgādinājums nospraustajiem ikdienas mērķiem. 

Paša veidots ikdienas plānotājs piešķir pievienoto vērtību – personalizētā plānotājā ir iespējams ievietot ne tikai paša izvēlētus uzmundrinošus citātus, bet arī pievienot vizuālus materiālus pēc sirds patikas. Personalizēta plānotāja labā lieta ir tā, ka katrs pats var izvēlēties tā biezumu un lielumu – izveidot atbilstošu un parocīgu ikdienas plānotāju ir pavisam viegli. 

Personalizēts plānotājs kalpo arī kā lieliska dāvana draugam – pievienot īpašos fotouzņēmumus un radošās atziņas ir viss, kas jādara, lai dāvana drīzumā nokļūtu pie saņēmēja. Lielisku personalizēta plānotāja risinājumu piedāvā drukātava SIA "Copy Pro". 

Veidojot plānotāju, izmantojot "Copy Pro" servisu, var izvēlēties vairākas izmēra iespējas, pievienot bildes, atzīmēt svētku dienas un veikt īpašus komentārus nedēļu sadalījumos.

Lasiet vairāk: https://www.copypro.lv/lv/davanam/personalizets-planotajs

Kanvas

Kanva ir fotouzņēmums vai attēls, kas uzdrukāts uz audekla – īpašs veids, kā paša uzņemto fotogrāfiju pārvērst mākslas darbā. Kanvas audums, uz kura tiek drukāts izvēlētais attēls, ir veidots no poliestera un kokvilnas, kas tiek apvilkts un piestiprināts pie vieglas konstrukcijas koka rāmja. 

Ir pieejamas dažāda izmēra kanvas, sākot no 20x20 cm, līdz pat 80x120 cm diametrā. Kanvas ir unikāls veids, kā sevis radīto fotogrāfiju pārvērst par interjera dizaina elementu. 

Lieliska dāvana svētkos ne tikai ģimenes locekļiem un draugiem, bet arī kolēģiem – kanvas izveide atstās ilglaicīgas atmiņas par tās dāvinātāju un atsvaidzinās biroja interjeru. SIA "Copy Pro" drukātava piedāvā izveidot dažāda izmēra kanvas ne tikai uzņēmuma filiālēs, bet arī internetā – ar pāris datora peles klikšķiem vēlamā izmēra un attēla kanva ir izveidota.

Lasiet vairāk: https://www.copypro.lv/lv/davanam/kanvas

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)