Banner 980x90

SIA Poly Systems - pamatu hidrolizācija, jumtu hidrolizācija, poliuretāna hermētiķi

Pamatu hidroizolācija ir viens no svarīgākajiem faktoriem jaunas būves celtniecībā. Būvējot jaunu ēku, ir jāpievērš pastirpināta uzmanība pamatu izbūvei, jo pamatu hidroizolācija būs tā, kas rūpēsies par būves kvalitātes noturību un konstrukciju ilgmūžību.

Pamatu hidroizolācija  

Pamatu hidroizolācija ir viens no svarīgākajiem faktoriem jaunas būves celtniecībā. Būvējot jaunu ēku, ir jāpievērš pastirpināta uzmanība pamatu izbūvei, jo pamatu hidroizolācija būs tā, kas rūpēsies par būves kvalitātes noturību un konstrukciju ilgmūžību.
 
Nekvalitatīvi un nepareizi izbūvēta pamatu hidroizolācija ir viens no populārākajiem iemesliem, kāpēc tiek bojāti iekšējās un ārējās apdares apdares slāņi, nesošās konstrukcijas. Paaugstināts mitruma līmenis, kura rezultātā veidojas dažādas pelējuma sēnītes, var būt drauds cilvēka veselībai un ierosinātājs dažādām elpceļu saslimšanām.
 
Pamatu hidroizolācija - tās galvenais uzdevums ir nodrošināt aizsardzību, lai ūdens un mitrums, kas atrodas ārpusē vai augsnē, neiekļūtu būves iekšpusē. 

Hidroizolācija 

Hidroizolācija pasargā dažādas ēkas un būves no ārpusē un augsnē sastopamā mitruma un ūdens. Pelējums, mitruma sēnītes, sabojātas konstrukcijas un ēku grīdas - problēmas, kas var rasties, mitrumam nokļūstot pamatnē, tāpēc ir nepieciešama hidroizolācija.
 
Vislielākā uzmanība jāpievērš vietām, kas mitrumam tiek pakļautas visu cauru gadu - terasēm, balkoniem, kā arī vietās, kur ūdens lietošana ir ikdienas nepieciešamība, piemēram, vannasistaba. Hidroizolācija - tās izbūve iespējama gan grīdās, gan sienās, kas ir pakļautas iespējamai mitruma ietekmei.
 
Lai izvairītos no mitruma izraisītajām sekām, hidroizolācija tiek izstrādāta vairākās kārtās, veidojot drošāku aizsargsistēmu ēkai. SIA Poly Systems piedāvā dāžadus hidroizolācijas risinājums ne tikai terasēm un balkoniem, bet arī baseiniem, tiltu un ceļu būvniecībā. 

Jumtu hidroizolācija 

Jumtu hidroizolācija tiek piemērota:
Betona jumtiem;
Skārda jumtiem;
Bituma vai ruļļu materiāla jumtiem;
Angāra hidroizolācijai;
Bitumena dakstiņu jumtu aizsardzībai;
Šīfera jumtiem.
 
Šobrīd labākais jumtu hidroizolācijas risinājums betona jumtiem ir Hyperdesmo. Pēc tā uzklāšanas, tas veido bezšuvju viendabīgu membrānu. Lai paildzinātu betona jumtu kalpošanas laiku, to vajag izolēt no mitruma ar materiāliem, kas betonam ļauj elpot, nodrošinot nepieciešamo gaisa plūsmas apmaiņu.
 
Jumtu hidroizolācija spēs paildzināt kalpošanas laiku par vairākiem gadiem un radīt drošu vidi mājokļa iemītniekiem. Veiksmīgas funkcionešanas un ilgnoturības atslēga ir kvalitatīvi veikta jumtu hidroizolācija.
 
Jumtu hidroizolācija ar Hyperdesmo sistēmu ir lielisks risinājums jumta aizsardzības veidošānā pret mitrumu. SIA Poly Systems profesionāļi palīdzēs noteikt un uzstādīt nepieciešamo jumta hidroizolācijas pārklājumu, izvērtējot klienta jumta materiālu un tā īpašības. 

Poliuretāna hermētiķi  

Poliuretāna hermētiķi - tos izmanto dažādiem hidroizolācijas veikšanas darbiem. Poliuretāna hermētiķi tiek pildīti šuvēs, piemēram, jaunās paaudzes zemas elastības moduļa poliuretāna hermētiķis - Hyperseal EXPERT 150, kas ir īpaši izstrādāts darbam pie augstām temperatūrām un augsta mitruma, neveidojot burbuļus.
 
Lielisko tiksotropo īpašību dēļ, šis materiāls ir paredzēts deformācijas šuvju hermetizācijai. Poliuretāna hermētiķi tiek pielietoti šuvju aizdarei:
Betona plātnēs;
Monolītā betonā;
Ķieģeļu un bloku salaidumu vietās;
Baseinos un ūdens tvertnēs;
Saliekamajos paneļos;
Granīta un marmora flīzēs;
Stiklā u.c.
 
Poliuretāna hermētiķi, kas pieejami pie SIA Poly Systems, ir izcilas kvalitātes un palīdz materiālam kalpot ilgāku laiku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)