Banner 980x90

SIA "Sonika" – profesionāli uzlīmju printeri, lāzerprinteri un ploteri

Uzlīmju printeris ir ērta un efektīva ierīce, ko izmanto visdažādākās produkcijas marķēšanai. Tas būtiski atvieglo uzņēmumu darbu, ļaujot saīsināt darbam veltīto laiku un izvairīties no daudzām ar cilvēcisko faktoru saistītām kļūdām.

Uzlīmju printeris

Uzlīmju printeris ir ērta un efektīva ierīce, ko izmanto visdažādākās produkcijas marķēšanai. Tas būtiski atvieglo uzņēmumu darbu, ļaujot saīsināt darbam veltīto laiku un izvairīties no daudzām ar cilvēcisko faktoru saistītām kļūdām. Ne mazāk nozīmīgs ieguvums, ko sniedz uzlīmju printeris – izmaksu ekonomija. Vairs nav nepieciešams pasūtīt lielu marķēšanas uzlīmju apjomu tipogrāfijās, jo drukas darbus vienkārši un ātri var paveikt uzlīmju printeris –  jebkādā apjomā, kad vien rodas vajadzība. "Brother" profesionālie uzlīmju printeri, ko Latvijā piedāvā SIA "Sonika", "Brother International Corporation" oficiālais izplatītājs jau kopš 1995. gada, ir visā pasaulē atzītas uzticamas ierīces, ko var izmantot gan marķēšanas darbiem mājās, birojos, gan arī profesionālam pielietojumam tirdzniecības, loģistikas un citu nozaru uzņēmumos. "Brother" uzlīmju printeris ļauj ātri izdrukāt izturīgas profesionālas kvalitātes uzlīmes dažādam pielietojumam – ne tikai produktu marķēšanai, bet arī brīdinājuma un drošības zīmju izgatavošanai, informācijas norādēm, dokumentu mapju, aprīkojuma marķēšanai vai citām uzņēmumu vajadzībām, vienlaikus nodrošinot atbilstību augstām drukas prasībām. SIA "Sonika" produktu klāstā pieejama plaša uzlīmju printeru izvēle – gan kompakti pilnkrāsu galda uzlīmju printeri, kas dod iespēju drukāt krāsainas uzlīmes, iekļaujot tajās, piemēram, uzņēmumu logotipus vai citus profesionālas kvalitātes attēlus, gan rokas jeb portatīvie uzlīmju printeri, ko var izmantot kā iekštelpās, tā arī ārpus tām, gan ar datoru savienojami uzlīmju printeri, kā arī industriālie un dažādu nozaru speciālistiem pielāgotie uzlīmju printeri ar visiem tiem nepieciešamajiem izejmateriāliem un papildpiederumiem. "Brother" servisa centrs visai "Brothershop.lv" veikalā iegādātai produkcijai nodrošina 3 gadu garantiju!

Lāzerprinteris

Lāzerprinteris ļauj iegūt kvalitatīvas teksta un grafikas izdrukas jebkurām vajadzībām – gan krāsainas, gan melnbaltas – īsā laikā un par zemām izmaksām, ar ko arī izskaidrojams visā pasaulē pieaugošais un stabilais pieprasījums pēc šāda veida ierīcēm. SIA "Sonika" biroju tehnikas piedāvājumā esošie "Brother" profesionālie biznesa klases lāzerprinteri ir izcils palīgs efektīvai uzņēmuma dokumentu darbplūsmas automatizācijai. Krāsu lāzerprinteris ir aprīkots ar inovatīvu toneru tehnoloģiju, kas ļauj drukāt līdz pat 31 krāsai un melnbaltai izdrukai vienā minūtē. Tam ir uzlabotas drošības funkcijas, kas ļauj ierobežot piekļuvi ierīcei, izmantojot lietotāja autentifikāciju tīklā un bloķēšanas funkciju ierīces aizsardzībai ar paroli. Tāpat "Brother" klāstā pieejams arī lāzerprinteris melnbaltai drukai. Pateicoties uzlabotām papīrpadeves funkcijām, kas nodrošina līdz pat trim papildu papīra padeves iespējām, un lielas ietilpības toneru kasetnēm, lāzerprinteris palīdzēs būtiski optimizēt uzņēmuma ikdienas darbu, palielinot produktivitāti un darba efektivitāti. "Brother" ātrgaitas krāsainās un melnbaltās drukas lāzerprinteri ar bezvadu tīkla savienojumu nodrošina ievērojami zemākas kopējās drukas izmaksas, vienlaikus sniedzot lietotājiem skaidru un kvalitatīvu rezultātu, kas atbildīs pat visaugstākajām prasībām. "Brother" servisa centrs visai "Brothershop.lv" veikalā iegādātai produkcijai nodrošina 3 gadu garantiju!

Ploteris

Ploteris ir ierīce grafiskas informācijas lielformāta drukai. Ar tā palīdzību iespējams no datora uz papīra vai speciālas līmplēves, auduma vai kāda cita materiāla īpaši augstā kvalitātē pārnest shematiskos attēlus, rasējumus, dažādus kreatīvus dizaina zīmējumus, kartes un citus grafiskos attēlus, kas ir īpaši noderīgi poligrāfijas un reklāmas nozarēs, arhitektūrā, inženierijā, tekstilražošanā un daudzās citās jomās. "Brother ScanCut" ploteris, ko Latvijā izplata "Brother International Corporation" oficiālais pārstāvis SIA "Sonika", ļauj skenēt jebkuru attēlu un precīzi izgriezt pat sarežģītākās formas un līnijas, sniedzot iespēju īstenot daudzveidīgas radošās idejas, piemēram, izgatavot mājas dekorācijas, reklāmas plakātus, skatlogu noformējuma elementus, radīt lieliskus arhitektūras projektus un citus grafiskos materiālus. "Brother" piedāvājumā ir ērti bezvadu ploteri ar vairāk nekā 1000 ieprogrammētiem dizainiem, tostarp kvilta zīmējumiem, līdz pat 17 ieprogrammētiem burtu fontiem, ar lielu LCD skārienjutīgo ekrānu un ar iespēju skenēt, griezt vai zīmēt līdz pat 30,5 x 61 cm lielā laukumā. Tāpat ikviens "Brother" ploteris izceļas ar augstu objektu nolasīšanas kapacitāti – līdz pat 900 vienībām. "Brother" ploteris kļūs par ideālu palīgu darbā individuālajiem komersantiem, pašnodarbinātajiem vai nelieliem uzņēmumiem ar ierobežotu budžetu. "Brother" servisa centrs visai "Brothershop.lv" veikalā iegādātai produkcijai nodrošina 3 gadu garantiju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)