Banner 980x90

Sieviete gūst smagas traumas auto sadursmē Ventspils novadā

Jelgava, 12.okt., LETA. Šorīt kāda sieviete guvusi smagas traumas divu automašīnu sadursmē Ventspils novadā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Avārija notikusi ap plkst.10.40 Vārves pagastā, uz ceļa Ventspils-Kuldīga. Pēc "BMW 530" un "Audi A6" sadursmes "Audi" vadītājs, 1982.gadā dzimis vīrietis, nogādāts slimnīcā ar dažādiem miesas bojājumiem, savukārt "BMW" vadītāja guvusi smagas traumas un ievietota slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Negadījuma vietā bija bloķēta satiksme.

Tāpat satiksmes ierobežojumi bija arī negadījumā vietā Nīcas novadā uz Liepājas-Klaipēdas šosejas, kur ap plkst.14 bija sadūrās divas kravas mašīnas. Šajā negadījumā cilvēki nav cietuši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)