Banner 980x90

Skaistāko dārzu īpašniekus aicina pieteikties ekskursijai

Konkursa "Pilsētas rota 2015" dalībnieki, kuri savās pasta kastītēs saņēma Ventspils pilsētas domes pateicības – apsveikuma kartiņas, tiek aicināti pieteikties apmaksātā vienas dienas ekskursijā uz kaimiņzemi – lielāko japāņu dārzu Eiropā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja "Komunālās pārvaldes" Sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Pētersone, pieteikšanās notiks pirmdien, 10.augustā no plkst.10.00 līdz 12.00, zvanot "Komunālai pārvaldei" pa tālruni 636 24269.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, atsaucība ir patiešām liela. Un tā kā vietu skaits ir ierobežots, pieteikšanās notiks pēc principa – kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ. Tāpat jāņem vērā, ka no vienas adreses ir iespēja pieteikties vienam dalībniekam.

Ekskursija uz lielāko japāņu dārzu Eiropā, Lietuvas pilsētā Mažuči notiks 15.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)