Banner 980x90

Slinga terapija – aktīvu nodarbību un modernas rehabilitācijas apvienojums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikviens vēlas būt veselīgs, vingrs, svaigs, dzīvīgs, kā arī pilns enerģijas, turklāt ar labi trenētiem muskuļiem. Slinga terapija pie sertificēta fizioterapeita ļaus Jums tā justies, jo šī ir viena no efektīvākajām metodēm, lai stiprinātu dziļo muskulatūru, nostabilizētu mugurkaulu, kā arī pašu ķermeni.

Slinga terapija – jaunums dziļās muskulatūras treniņos
Slinga jeb elastīgo saišu terapija – tā ir jauna alternatīva sporta zāles aktivitātēm vai aerobikas vingrinājumiem, ko pasaulē atzīst arvien vairāk fizioterapeitu. Fizioterapeits ne tikai katram pacientam izveido individuālu plānu, lai ikviens spētu sasniegt pēc iespējas labākus rezultātus, bet arī paši treniņi notiek katram pacientam atsevišķi. 

Apvienojot aktīvus vingrinājumus ar modernām rehabilitācijas metodēm, ikviens var
- spēcināt dziļos muskuļus, kas balsta mugurkaulu;
- uzlabot vielmaiņu struktūrās, kas atrodas tuvu mugurkaulam (mugurkaula locītavu skrimšļos, starpskriemeļu diskos, saitēs);
- iegūt veselīgu tonusu ķermenim;
- justies mundri un enerģiski.

Tā kā laba fiziskā pašsajūta un spēcīga dziļā muskulatūra, kas spēcina mugurkaulu, ir vieni no labas veselības priekšnosacījumiem, slinga terapija ir piemērota ikvienam, kas vēlas justies labi:
- ja cieš no kustību un balsta aparātu traucējumiem;
- ja ikdienā veic sēdošu vai mazkustīgu darbu;
- sievietēm pēc dzemdībām, ja izmainījusies to stāja un ja grūtniecības laikā vai pēc dzemdībām sāpējusi/sāp mugura;
- tiem, kuri nevēlas apmeklēt publiskas sporta nodarbības, bet vēlas izmēģināt jaunu sportošanas metodi. 

Slinga terapijas nodarbības iespējams apmeklēt arī veselības centrā "Baltezers"
Veselības un rehabilitācijas centrs "Baltezers" sniedz dažādus medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus, lai palīdzētu Jums uzlabot savu veselību un vienkārši justies labāk. Centra piedāvājuma klāstā Jūs atradīsiet dažādas nodarbības un ārstniecības pakalpojumus, sākot ar fizioterapiju un sporta treniņiem, beidzot ar elpceļu saslimšanas profilaksi un ārstēšanu. 

Rūpējoties par klientiem, veselības centrs "Baltezers" savam pakalpojumu klāstam ir pievienojis slinga terapiju. To veic sertificēts fizioterapeits un viena nodarbība ilgst aptuveni 30 minūtes. Slinga jeb elastīgo saišu terapija veselības centrā ir lieliska iespēja apvienot lietderīgo ar patīkamo – apmeklēt nodarbību veselībai un labai pašsajūtai, kā arī relaksēties četrzvaigžņu viesnīcā "Baltvilla", kas atrodas turpat.

Ja vēlaties izmēģināt jauno pakalpojumu vai apmeklēt citas nodarbības veselības centrā "Baltezers", tad ienāciet veselības centra mājaslapā baltvilla.lv, lai iepazītos ar tā piedāvātajām iespējām justies spēcīgi, relaksēti un veselīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)