Banner 980x90

Šodien Ventspilī atklāj veloseoznu

Šodien plkst.12.30 pie Ventspils Piedzīvojumu parka notiks svinīgs velosezonas atklāšanas pasākums, informēja A.Kausenieks, Pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" direktors.

Līdz ar velosezonas atklāšanu iecerēts simboliski atklāt 2010.gadā pilsētā izbūvētos veloceliņus, kā arī uzsākt projekta "Velotūrisma attīstība Ventspils pilsētā" īstenošanu.

Velosezonas atklāšanas brauciens norisināsies divos apļos - lielais aplis domāts pieaugušajiem riteņbraucējiem, savukārt mazais aplis - bērniem un viņus pavadošajiem vecākiem, kā arī skrituļotājiem. Lielajā aplī brauciens norisināsies no Piedzīvojumu parka pa Saules ielu, Krustkalna ielu, Riņķa ielu (nogriešanās pa labi), Kuldīgas ielu, Prāmju ielu, Ostas ielu, Valdemāra ielu, Loču ielu, Jūrmalas parku, Kāpu promenādi, Mazbānīša veloceliņu, Aizsaules ielu, Saules ielu un noslēgsies pie Piedzīvojumu parka. Savukārt Mazajā aplī brauciens norisināsies no Piedzīvojumu parka pa Saules ielu, Krustkalna ielu, Riņķa ielu (nogriešanās pa kreisi), Saules ielu un noslēgsies pie Piedzīvojumu parka.

Pēc brauciena Ventspils Piedzīvojumu parkā savas prasmes demonstrēs kluba "Karters" velotriālisti no Ugāles un būs iespējams nobaudīt spēcinošu zupu. Par pasākuma muzikālo noformējumu gādās Madara Grēgere un grupa "Maddry".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)