Banner 980x90

Šodien Ventspils Mākslas skolā atklāj izstādi "Esmu mobils"

No šodienas līdz 20.maijam Ventspils Mākslas skolā apskatāma Ventspils vispārizglītojošās skolas, interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības iestādes audzēkņu darbu Mākslas dienas 11 izstāde "Esmu mobils", informēja Ventspils Mākslas skolas pārstāvji.

Izstādes atklāšana notiks 6.maijā plkst.15.00 Ventspils Mākslas skolas un Amatu mājas pagalmā, kur māksliniecisku noskaņu radīs Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi un pedagogi.

Plkst.15.40 Ventspils Amatu mājā tikšanās ar mākslinieku Kirilu Panteļejevu.

Mākslinieks klātesošos iepazīstinās ar performances mākslas attīstību pasaulē un Latvijā, kā arī demonstrēs performanci "Gaisa konstruktors". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)