Banner 980x90

Šokolādes ražotāja "Pobeda Confectionery" apgrozījums pērn pieaudzis 3,1 reizi

Rīga, 26.jūn., LETA. Šokolādes ražotāja "Pobeda Confectionery" apgrozījums pagājušajā gadā bija 2,71 miljons eiro, kas ir pieaugums 3,1 reizi salīdzinājumā ar 2016.gadu, bet uzņēmuma zaudējumi samazinājās par 44,8% - līdz 687 601 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2017.gadā "Pobeda Confectionery" aktīvi strādāja pie jaunu tehnoloģiju izstrādes un izpētes Ventspils ražotnes investīciju projekta otrajā kārtā, kuras realizācijā, daļēji piesaistot Eiropas struktūrfondu līdzekļus, uzņēmums investēja tehnoloģijās aptuveni divus miljonus eiro. Plānots, ka iegādātās iekārtas dos iespēju kompānijai ražot dažāda veida šokolādes konfektes un batoniņus, ka arī jaunu inovatīvu produktu - porainu šokolāde ar aerētu pildījumu.

Pērn kompānija noslēgusi sadarbības līgumu par šokolādes masas regulāru eksportu uz Krieviju. Tāpat 2017.gadā kompānija turpināja realizēt no Krievijas importēto kompānijas "Pobeda" produkciju. Šī importētā produkciju pērn realizēta arī kaimiņvalstīs - Lietuvā un Igaunijā, kā arī Bulgārijā. Pērn "Pobeda Confectionery" noslēgusi arī sadarbības līgumus par preču realizāciju Saūda Arābijā, ASV, Vācijā un Kiprā.

2018.gadā "Pobeda Confectionery", paplašinoties pašu saražotās produkcijas klāstam, plāno būtisku saražotās produkcijas realizācijas pieaugumu.

"Pobeda Confectionery" apgrozījums 2016.gadā bija 859 617 eiro, bet uzņēmuma zaudējumi bija 1,246 miljoni eiro.

Uzņēmums "Pobeda Confectionery" reģistrēts 2014.gadā, un tā pamatkapitāls ir 3060 eiro. Uzņēmuma kapitālā 90,2% pieder Kiprā reģistrētai kompānijai "Adellaar Holdings Limited", bet pārējo kapitāldaļu īpašnieki ir Krievijas pilsoņi Vitālijs un Olga Muravjovi.

2000.gadā Krievijā, Piemaskavas pilsētā Jegorjevskā dibinātā kompānija "Pobeda" ir viena no lielākajām konditorejas fabrikām Krievijā, kas saražo vairāk nekā 50 000 tonnu šokolādes gadā un izplata produkciju vairāk nekā 20 valstīs. Tā izvietota Maskavas pievārtē 38 000 kvadrātmetru platībā un nodarbina vairāk nekā 700 darbinieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)