Banner 980x90

Suharevs - divkārtējais U-17 Eiropas čempions

Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā notiek Eiropas U-17 čempionāts svarcelšanā, kurā uzvaru svara kategorijā līdz 69kg izcīnīja Olimpiskā centra "Ventspils" augstas klases atbalsta programmas sportists un sporta skolas "Spars" audzēknis Ritvars Suharevs, kurš zelta medaļu otro gadu pēc kārtas.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta metodiķis Kārlis Gubāts, U-17 puišu kategorijā līdz 69 kg startēja deviņi dalībnieki. Trenera Eduarda Andruškēviča audzēknis Ritvars Suharevs savu raušanu sāka, kad citi jau bija beiguši. No konkurentiem sekmīgākais finišēja ar 119 kilogramiem, bet pēc tam latvietis bija rezultatīvs cīņā ar 125, 130 un 135 kg. Raušanā par diviem kilogramiem labots personiskais rekords!

Grūšanā mūsu sportists devās pie stieņa, kad citi sacensības bija noslēguši, un divi priecīgi turki jau izmēģināja karoga demonstrēšanu, kas notiks uz goda pjedestāla. Suharevs pieveica 150 un 160 kg, bet 165 kilogrami palika neiekaroti - līdz pleciem izdevās dabūt, taču piecelšanās mēģinājums nesekoja. Abu disciplīnu summā paceltie 295 kilogrami ir par diviem mazāk nekā personiskais rekords. Jebkurā gadījumā pirmā vieta tika izcīnīta ļoti pārliecinoši. Uz goda pjedestāla Suharevam pievienojas divi turki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)