Banner 980x90

"Swedbank" palielinās darbinieku skaitu Ventspilī

Ventspils, 25.apr., LETA. "Swedbank" informējusi Ventspils pilsētas pašvaldību par bankas darbinieku skaita palielināšanu Ventspilī, aģentūra LETA uzzināja Ventspils domes Pilsētas mārketinga nodaļā.

Tuvākajā laikā "Swedbank" Ventspils Konsultāciju centrā plānots pieņemt darbā vēl septiņus darbiniekus – klientu konsultantus, kuri bankas klientus (privātpersonas) attālināti pa telefonu un ar bankas ziņojumu un tērzētavas palīdzību apkalpos gan dienas, gan nakts maiņās.

Paplašinot reģionālo pārklājumu, šā gada sākumā "Swedbank" sāka darbu pie Konsultāciju centra filiāles izveidošanas Ventspilī. Martā tajā darbu sāka astoņi darbinieki. Plānojot izvērst plašāk Ventspils Konsultāciju centra filiāles darbību, "Swedbank" ir izsludinājusi septiņas jaunas vakances.

Ventspils Konsultāciju centrs atrodas pašreizējā "Swedbank" Ventspils filiālē, Kuldīgas ielā 25a, un tas ir otrais šāds centrs reģionos. Plānots, ka nākotnē "Swedbank" reģionālajās Konsultāciju centra filiālēs strādās vismaz 30% no visas attālinātās apkalpošanas darbinieku komandas.

Pieteikšanās uz vakantajām klientu konsultanta vietām "Swedbank" Ventspils Konsultāciju centra filiālē notiks līdz 8.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)