Banner 980x90

Tiek izsludināta pieteikšanās Ventspils Vasaras līgai basketbolā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jūnijā Ventspilī sāksies "Ventspils Vasaras līga 2016" basketbolā, kuras mērķis ir popularizēt basketbolu, kā arī veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. "Ventspils Vasaras līga 2016" notiks Ventspils Augstskolas basketbola laukumā.

Kā pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv noskaidroja Ventspils pilsētas pašvaldībā, komandas aicinātas pieteikties līdz 9.jūnijam sūtot pieteikumu uz epastu: reinis.gubats@gmail.com.

Turnīra norise plānota no 2016.gada 13.jūnija līdz 31.jūlijam darba dienu vakaros, sestdienās un svētdienās, ko nosaka turnīra galvenais tiesnesis, vienojoties ar komandu pārstāvjiem.

Plānots, ka 9.jūnijā plkst.19.00 Olimpiskā centra "Ventspils" preses centrā tiks sasaukta komandas pārstāvju sapulce, kurā tiks norunātas atlikušās turnīra nianses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)