Banner 980x90

Tranzītbiznesa uzņēmēju biedrības BATL prezidente Antāne nodibinājusi jaunu politisko partiju

Rīga, 22.sept., LETA. Tranzītbiznesa uzņēmēju biedrības "Baltijas asociācija - transports un loģistika" (BATL) prezidente un viena no pašlaik jau likvidētās Valda Zatlera Reformu partijas līderēm Inga Antāne šonedēļ nodibinājusi jaunu politisko partiju "Laiks pārmaiņām", aģentūru LETA informēja partijas sabiedrisko attiecību pārstāvji.

Partijas dibināšana 21.septembrī notikusi Ventspilī un tajā piedalījušies vairāk nekā 350 domubiedri.

Partijas valdē darbosies arī Linards Gulbis, Ingrīda Gradkovska, Alīna Rugine un Inese Caunīte.

Politiskais spēks tiek pieteikts kā reģionālā politiskā partija, taču tās mērķis esot visas Latvijas veidošana par "pašpietiekamu valsti, kura ar savu cilvēku darbu, sasniegumiem zinātnes, tehnoloģiju un finanšu jomā, izdevīgo ģeopolitisko novietojumu Baltijas jūras krastā, spēj pati sevi uzturēt, veicināt atvērtas valsts un pašvaldību pārvaldes sistēmas attīstību, kura ir pakārtota iedzīvotāju interesēm un vajadzībām".

Starp citiem partijas mērķiem minēti - veicināt Latvijas ģeogrāfiskā stāvokļa izmantošanu Latvijas un Ventspils ekonomiskajā izaugsmē, padarīt Latviju par zaļu valsti ar tīru vidi, svaigu gaisu, bagātīgiem mežiem un dzidriem ūdeņiem, attīstīt Latviju kā valsti, kura nav atkarīga ne no citu valstu banku diktāta finanšu sfērā, ne lielvaru labvēlības enerģētikas un jebkurā citā jomā.

Jaunās partijas dibināšanas kongresā tās manifestam un mērķiem par Latvijas nākotni esot pievienojušies dibinātāji no citiem reģioniem - no Daugavpils, Saldus, Talsiem, Kuldīgas, Rīgas, Liepājas un citām pilsētām un novadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)