Banner 980x90

Trūcīgu un maznodrošinātu ģimeņu bērniem segs mācību maksu Ventspils Mūzikas vidusskolā

Rīga, 22.aug., LETA. Ventspils pilsētas pašvaldība trūcīgu un maznodrošinātu ģimeņu bērniem nodrošinās pabalstu mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā, aģentūru LETA informēja pilsētas Sociālā dienesta pārstāve Kristiāna Lemberga.

Tiesības saņemt pabalstu ir trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kuru bērni mācās Ventspils Mūzikas vidusskolas 1.-9.klasē un tas noteikts 100% apmērā no mācību iestādes noteiktās mācību maksas mēnesī - 14 eiro.  

Lai saņemtu pašvaldības pabalstu mācību maksas segšanai, vienam no bērna vecākiem Sociālajā dienestā jāiesniedz iesniegums.

Ventspils pašvaldība šim mērķim šogad ir novirzījusi 1134 eiro, paredzot šo pabalstu katru mēnesi nodrošināt deviņiem bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)