Banner 980x90

Tuvojas Latvijas 7.nūjošanas festivāls Ventspilī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 20.augustā, plkst.12.00, nu jau septīto reizi Ventspilī tiks dots starts Latvijas Nūjošanas festivālam. Plānots, ka šogad nūjošanas festivālā piedalīsies ap 400 dalībniekiem, kas viennozīmīgi ir lielākais nūjotāju saiets Baltijā.

Kā pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta metodiķis Kārlis Gubāts, pirms starta notiks tērpu demonstrēšana uz sarkanā paklāja, un šogad ir noteikta tēma – Olimpiskās spēles, jo festivāls notiek Riodežaneiro Olimpisko spēļu laikā. Tiks gaidīti gan olimpiskie tērpi, gan šarmantais Brazīlijas motīvs.

Festivāla dalībnieki varēs izvēlēties divas distances 5.3km un 10.6 km. Nūjošana distance virzīsies pa pilsētas ielām un dalībniekiem būs gan ar atbalsts trasē, gan dzirdināšanas punkts, gan augļu punkts, gan duša, gan lieliska mūzika visas trases garumā. Sešas ātrākos nūjotājus un nūjotājas abās distancēs apbalvosim ar īpašiem kausiem, ko izgatavojis stikla virtuozs Andrejs Virbulis.

Festivāla laikā tiks noteiks arī "Kalna sprinta karalis", kā arī eksperti noteiks tehniskāko nūjotāju.

Katrs dalībnieks, kurš būs veicis distanci, finišā saņems tradicionālo cepuri, kura šogad būs olimpisko apļu krāsās ar īpašu šī gada pasākuma nozīmīti.

Pēc finiša dalībnieki tiks cienāti ar zupu, varēs sevi pārbaudīt veselības alejā, baudīt koncertu, kā arī pēc apbalvošanas ceremonijas jau tradicionāli visi tiks cienāti ar torti, kura būs veidota kā olimpiskie apļi.

Visi kolektīvi, kuri pieteiks komandu vismaz ar 10 dalībniekiem, apbalvošanas ceremonijas laikā saņems īpašu Atzinības rakstu par dalību pasākumā.

Reģistrēties pasākumam varēs līdz 18.augusta vakaram www.nujosanasfestivals.lv. Komandu ērtākai reģistrācijai lūgums sazināties ar pasākuma organizatoriem no Ventspils Maratona kluba pa e-pastu: aigars@pusmaratons.lv vai tālr.29217674.

Festivāla ietvaros dalībniekiem būs iespējams iznomāt nūjas un tas būs pieejams jau piektdienas vakarā Piedzīvojumu Parkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)