Banner 980x90

"ŪDEKAS" objektus apmeklē vairāk nekā 300 interesentu

Atvērto durvju dienā "ŪDEKAS" objektus apmeklē vairāk nekā 300 interesentu, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja uzņēmumā.

Pirmdien, 18.martā, pašvaldības SIA "ŪDEKA" abos nozīmīgākajos pilsētas ūdenssaimniecības objektos – Dzeramā ūdens atdzelžošanas stacijā Talsu ielā 67 un Notekūdeņu attīrīšanas ietaišu kompleksā Ziemeļu ielā 21 notika Atvērto durvju diena, uz kuru tika aicināti pilsētas skolēni un citi interesenti.

Pasākumu kopumā apmeklēja vairāk nekā 300 interesentu – galvenokārt tie bija pilsētas skolēni, par kuru nogādāšanu kompleksā vislielākā pateicība Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldei, kura laipni atvēlēja savu autobusu.

Ideja par Atvērto durvju dienu rīkošanu Ventspils ūdenssaimniecības objektos, kuri ikdienā apskatei nav pieejami, uzņēmuma speciālistiem radās jau toreiz, kad tika uzsākta Ventspils ūdenssaimniecības attīstības projekta 1.kārta, lai iepazīstinātu ventspilniekus ar procesu, kas nodrošina viņus ar tīru ūdeni un procesu, kā videi draudzīgā veidā tiek savākti, attīrīti un novadīti jūrā pilsētas notekūdeņi. Kad ekspluatācijā tika nodoti Projekta 1.kārtas ietvaros izbūvētie nozīmīgie objekti - Dzeramā ūdens atdzelžošanas stacijā un Notekūdeņu attīrīšanas ietaišu komplekss, šī ideja tika īstenota un nu kļuvusi par jauku tradīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)