Banner 980x90

Ugālē labiekārto vidi pie daudzdzīvokļu mājām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
PSIA "Ugāles nami", piedaloties uzņēmuma "Latvijas Mobilais Telefons" (LMT) projektu konkursā "LMT Latvijai" ar projektu "Vides labiekārtošana Rūpnīcas ielas māju masīvā Ugāles pagastā", ieguva 2000 eiro finansējumu. Nu darbi ir paveikti, un PSIA "Ugāles nami" izdevies panākt, lai pie daudzdzīvokļu mājām tiktu izbūvēti kvalitatīvi gājēju celiņi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Ventspils Novadnieks" redaktore Marlena Zvaigzne, ieklātais bruģis ļauj ugālniekiem ne tikai pārvietoties pa pagalmu, bet arī doties uz namu pārvaldi, pie ģimenes ārsta, sasniegt saimnieciskos laukumus. Bērniem tā ir iespēja droši no savām mājām aiziet līdz pirmsskolas izglītības iestādei, apmeklēt rotaļu laukumu, labiekārtotā vide ir piemērota personām ar īpašajām vajadzībām, turklāt labiekārtotā pagalma daļa – bruģētie celiņi – veido estētiskāku vidu.

Par to pārliecinājušies arī pagasta iedzīvotāji, piemēram, pastniece Astra saka: "Man par skaisto celiņu sanāk iet katru dienu. Nu varu iet droši, zinu, ka kāja neaizķersies. Priecājos, ka arī mūsu pagalmi tiek sakārtoti. Gaidīsim, ka arī pārējie celiņi būs ērtāki iešanai."

Savukārt seniore Daina pateicas tiem cilvēkiem, kuri piedalījās "LMT Latvijai" projektu konkursā, piesaistot līdzekļus darbu veikšanai: "Ieguvēji ir visi iedzīvotāji, arī bērni. Jau 20 gadus gaidījām, kad sakārtos celiņus. Nu jācer uz citiem projektiem, lai arī citi celiņi būtu tikpat skaisti, kādi ir nupat iekārtotie."

"Gandarījums, ka projektu konkursā "LMT Latvijai" varam dot iedzīvotājiem iespēju pašiem domāt un darīt savas apkārtnes attīstībai, iesaistot un iepriecinot arī līdzcilvēkus. Soli pa solim mēs kopīgi ieguldām Latvijas attīstībā un viedvalsts veidošanā. Prieks par darbīgajiem Ventspils novada iedzīvotājiem!" uzsver LMT Biznesa klientu centra "Ventspils" vadītājs Mareks Gibarts.

PSIA "Ugāles nami" nekustamā īpašuma speciāliste un projekta īstenotāja Gita Fridrihsone saka paldies aktīvajiem iedzīvotājiem, kuri atbalstīja "Ugāles namu" vēlmi labiekārtot vidi un balsoja "LMT Latvijai" izsludinātajā projektu konkursā. Tādējādi pašvaldības uzņēmums no finansiālajiem atbalstītājiem saņēma 2000 eiro, tikpat lielu summu ieguldot arī no savas puses.

Šis ir viens no pieciem projektu konkursā "LMT Latvijai" realizētajiem projektiem Ventspils novada attīstībai. Pateicoties iegūtajam finansējumam, projekta gaitā Ugālē labiekārtoti Rūpnīcas ielas māju masīva pagalmi, bērniem un jauniešiem iegādātas futbola formas, bet Vārves pagastā izveidots rotaļu laukums bērniem. Vislielāko atbalstu iedzīvotāju balsojumā ieguva iecere uzsākt Popes estrādes atjaunošanas darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)