Banner 980x90

Ugāles baznīcā ērģeļmūzikas koncertu sniegs duets no Maskavas

Jelgava, 10.aug., LETA. 18.augustā plkst.16 Ugāles luterāņu dievnamā notiks ērģeļmūzikas koncerts, kurā uzstāsies ērģelnieks Ivans Carjovs un baritons Antons Varencovs no Maskavas, aģentūru LETA informēja Ventspils novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Carjovs ir Maskavas valsts Pētera Čaikovska konservatorijas ērģeļu klases students. Viņš jau ieguvis laureāta balvas vairākos starptautiskos ērģelnieku konkursos, pastāvīgi koncertējis gan Krievijā, gan ārvalstīs.

Savukārt Varencovs ir Maskavas Valsts akadēmiskā bērnu muzikālā teātra vadošais solists, Volgogradas Muzikālā teātra un Maskavas Filharmonijas solists. Paralēli šim darbam viņš aktīvi koncertē, uzstājoties ar soloprogrammām. Varencova īpašo interešu lokā ir renesanses un baroka mūzika.

Abi mūziķi ir apvienojušies duetā "Die fahrende Gesellen" jeb "Ceļojošie zeļļi". Duets ir sniedzis koncertus daudzās Krievijas pilsētās, kā arī ārzemēs - Latvijā, Igaunijā, Čehijā, Vācijā, Austrijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)