Banner 980x90

Ugunsdzēsības mācībās Ventspilī inscenēs gāzes noplūdi

Ventspils, 21.jūn., LETA. Šodien no plkst.11 uzņēmumā "Latvijas propāna gāze" Ventspilī notiks ugunsdzēsības taktiskās mācības, kurās inscenēs gāzes noplūdi, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Vendija Pikša.

Mācībās tiks inscenēta situācija, kad gāzes krātuves rezervuārā karstā laika rezultātā palielinās spiediens līdz maksimāli pieļaujamam līmenim un, plīstot blīvei, notiek 10 000 litru gāzes noplūde stundas garumā. Mācību dalībnieki izspēlēs rīcību situācijā, kad pastāv eksplozijas un aizdegšanās draudi un iespēja, ka var eksplodēt blakus esošās cisternas.

SIA "Latvijas propāna gāze" Kurzemes reģionālās pārvaldes rīkotās ugunsdzēsības taktiskās mācības notiks uzņēmuma teritorijā, Kustes dambī 33, Ventspilī.

Mācībās piedalīsies "Latvijas propāna gāzes" Kurzemes reģionālās pārvaldes darbinieki, VUGD, Valsts policija, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Valsts vides dienests.

Mācību mērķis ir pārbaudīt iegūtās iemaņas un trenēties paaugstināta riska uzņēmumu glābšanas darbu vadībā, kā arī pārbaudīt sadarbības iespējas starp iesaistītajām institūcijām.

Iedzīvotāji aicināti neuztraukties, redzot uz ielām pārvietojamies operatīvo tehniku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)