Banner 980x90

Uz ceļiem vēl 20 fotoradari, testa lidojumi uz Liepāju, ugunsgrēks Priekuļu novadā

Foto: LETA
Foto: LETA
Otrdien, 6.decembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Uz laiku pārtrauks Vecpuišu parka pārbūvi

Kopš Vecpuišu parka pārbūves uzsākšanas, ir pabeigta daļa no pārbūves pirmajā posmā plānotajiem darbiem – veikta parka centrālās daļas elektroapgādes tīklu izbūve un Leona Paegles ielas pusē esošā stāvlaukuma bruģēšana. Gājēju ietvēm daļēji pabeigta apmaļu likšana, kā arī uzsākta to bruģēšana. Parkā ir atjaunota lietus kanalizācijas sistēma un veikta infiltrācijas aku un gūliju izbūve.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Bertāns: Serbijā piedzīvoju īstus kautiņus

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pauž, ka laikā, kad viņš spēlēja Serbijā, no zāles izraidīja tikai par "īstiem kautiņiem".

Foto no videoFoto no video

Priekuļu novadā izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā

Naktī uz otrdienu, 6.decembri, Priekuļu novadā kādā dzīvojamā mājā aizdegusies sadzīves tehnika un mēbeles, aģentūru LETA informēja valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Cesis24.lvCesis24.lv

Nosauc nominantus ceremonijai "Limbažu novada sporta laureāts 2016"

Sestdien, 10.decembrī plkst.19.00 Limbažu Bērnu un jauniešu centrā notiks Limbažu novada sporta laureāta 2016 noslēguma ceremonija, ko organizē Olimpiskais centrs "Limbaži" (OC "Limbaži").

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Limbažos gaidāms Ziemassvētku tirdziņš "Dāvanu maisam gals vaļā..."

Trešdien, 14.decembrī plkst.12.00 Limbažu Dienas centrā, Klostera ielā 2 notiks 12.Ziemassvētku tirdziņš "Dāvanu maisam gals vaļā...", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Salacgrīvas ostā 11 mēnešos pārkrauj par 23,4% mazāk kravu

Salacgrīvas ostā šogad 11 mēnešos pārkrāva 256 400 tonnas kravu, kas ir par 23,4% mazāk nekā attiecīgajā laikā pērn, aģentūra LETA uzzināja ostā.

Foto: LETAFoto: LETA

Augulis: "airBaltic" testa lidojumus uz Liepāju plāno sākt nākamgad pavasarī

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" testa lidojumus no Rīgas uz Liepāju plāno sākt nākamgad pavasarī, šorīt intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" teica satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Foto: LETAFoto: LETA

Uz Latvijas autoceļiem sāks darboties vēl 20 fotoradari

Uz Latvijas autoceļiem no otrdienas, 6.decembra sāks darboties vēl 20 stacionārie fotoradari, aģentūrai LETA pavēstīja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD)

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Šadurskis: Skolēnu sasniegumu nenozīmīgās izmaiņas liecina par izglītības sistēmas stagnāciju

Skolēnu sasniegumu OECD starptautiskajā pētījumā "PISA 2015" nenozīmīgās izmaiņas liecina par izglītības sistēmas stagnāciju, uzskata izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Aptauja: Latvijas laukus lielākoties apmeklē ārvalstu tūristi no Lietuvas un Vācijas

Latvijas laukus lielākoties apmeklē ārvalstu tūristi no Lietuvas un Vācijas, liecina Latvijas lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" veiktā lauku tūrisma uzņēmējdarbības aptauja.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Cīrulei bijis pārsteigums, ka viņa izvēlēta VID ģenerāldirektores amatam

Jaunajai Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītājai Ilzei Cīrulei bijis pārsteigums, ka tieši viņa izvēlēta vadīt dienestu. To Cīrule atzīst intervijā "Latvijas Avīzei".

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)