Banner 980x90

Uz remonta laiku slēgs Ventspils ūdens atrakciju un SPA kompleksu

Ventspils, 30.aug., LETA. No 1.septembra līdz 18.septembrim uz remonta laiku tiks slēgts Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un SPA komplekss, aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" pārstāvis Rolands Gorškovs.

Remontdarbi ūdens atrakciju un SPA zonā notiek ik gadu, kad statistiski ir mazākais klientu pieplūdums, bet šogad remontdarbi iecerēti lielākā apjomā. Plānots pārbūvēt atrakciju "Kalna upe", kurai tiks mainīts viss iekšējais segums. Tāpat jauninājumi plānoti sāls istabā, uzstādot haloģeneratoru - medicīnisku elpošanas iekārtu, kas ārstniecisko klimatu izveido un uztur automātiski ar iemontētu mikroprocesoru, aerosola dozētāju, temperatūras un mitruma kontroli. Līdz ar to Ūdens piedzīvojumu parka sāls istaba būs piesātināta ar ārstniecisku, augsti piesātinātu dabīgā sāls akmeni, jonizētu un tīru aerosolu, kas praktiski nesatur alergēnus, mikroorganismus un citus piesārņojumus, skaidroja Gorškovs. Tāpat sāls istabā tiks nomainīti visi krēsli un atjaunots sāls segums telpā.

Jaunums būs arī masāžas telpas izveide Ūdens piedzīvojumu parka SPA kompleksā, kurā pakalpojumus sniegs masieri un interesenti varēs izvēlēties sev piemērotāko masāžas veidu.

Remontdarbu laikā tiks mainīts segums siltajā masāžas baseinā, uzlabota ūdens filtrēšanas sistēma visā ūdens atrakciju un SPA kompleksā, kā arī tiks veikti dažādi kosmētiski remontdarbi. Viss apgaismojums tiks nomainīts pret energoefektīvām LED gaismām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)