Banner 980x90

Uzlabojas satiksme uz Meža kapiem

Pagājušā gada nogalē no pilsētas iedzīvotājiem tika saņemts priekšlikums pagarināt maršrutu Nr.6 tā, lai būtu iespējams nokļūt tuvāk Meža kapu jaunajai daļai. Ievērojot to, ka Meža kapi ir būtiski paplašinājušies, priekšlikums tika atbalstīs, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja pašvaldības SIA "Ventspils reiss" pārstāvis.

No 2013.gada 15.marta līdz 15.novembrim atsevišķi reisi maršrutā Nr.6 kursēs līdz Meža kapu jaunajai daļai. Tuvāka informācija par kursēšanas laikiem būs izvietota autobusu pieturvietās.

"Ventspils reiss" aicina pasažierus uzmanīgi sekot līdzi plašsaziņas informācijas līdzekļos izvietotajai informācijai, jo, sākoties pavasarim, pilsētā atkal notiks vairāku ielu rekonstrukcija, tāpēc var būt dažādas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)