Banner 980x90

VATP Biznesa inkubatorā viesosies ASV vēstniecības pārstāvji

Trešdien, 20.novembrī Ventspilī viesosies Amerikas Savienoto Valstu Vicekonsuls Džonatans Posners (Jonathan Posner), ASV vēstniecības Tirdzniecības jautājumu speciālists Guntars Vičmanis un "crowd funding" eksperts un lektors Roberts Mičels (Robert Michell), pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Delegācijas pārstāvji vizītes laikā plāno apmeklēt Ventspils Augstskolu, kur plkst.10.15 Ventspils Augstskolas uzņēmējdarbības fakultātes studentiem būs lieliska iespēja klausīties Roberta Mičela lekciju par Crowd Funding, un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatoru, lai tiktos ar vietējiem uzņēmējiem un apspriestu sadarbības iespējas.

VATP Biznesa inkubatora uzņēmēji un citi Ventspils pilsētas un novada uzņēmēji, kam interesē ASV tirgus vai sadarbība ar ASV uzņēmējiem, ir aicināti piedalīties pasākumā no plkst.13.45, kad uzņēmēji un delegācija varēs savstarpēji ipeazīties un diskutēt par darbības iespējām ASV tirgū. Tāpat uzņēmēji varēs iepazīties ar Roberta Mičela prezentāciju par Crowd Funding (plkst.14.15) un uzdot sev interesējošos jautājumus.

Robertam Mičelam ir ilgu gadu pieredze uzņēmējdarbībā un jurisprudencē, un viņš ir viens no Crowd Funding (kolektīvās finansēšanas instruments) attīstības celmlaužiem ASV.

Uzņēmumu un ASV vēstniecības pārstāvju tikšanās notiks VATP Biznesa inkubatorā (Inženieru ielā 101, Ventspilī) 20.novembrī. Dalība bez maksas. Vēlams iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv vai zvanot pa tālruni 26461188.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)