Banner 980x90

VeA darba vizītē ieradīsies Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes pārstāvis

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
No otrdienas, 6.septembra līdz trešdienai, 7.septembrim Ventspils Augstskolā (VeA) darba vizītē uzturēsies Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes starptautisko attiecību projektu vadītājs Jenss Peters Enens, aģentūru LETA informēja VeA speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Jēkabsone.

Vizītes laikā Jenss veiks intervijas tiem studentiem, kuri ir pieteikušies studijām dubultā diploma maģistra studiju programmā "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments". Šo programmu VeA realizē sadarbībā ar Kremsas Lietišķo zinātņu universitāti, tādēļ arī uzņemšanas process notiek ciešā sadarbībā ar Austrijas kolēģiem.

Programmai tiek realizēta kopīga kvalitātes vadības sistēma, kas garantē Austrijas kvalitātes standartiem atbilstošu izglītības līmeni.

Dubultā diploma maģistra studiju programma "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments" ir darba devēju visaugstāk novērtētā studiju programma Austrijā. Jau otro gadu šo programmu ir iespējams apgūt arī Latvijā, VeA. Studiju process tiek organizēts pēc moduļu principa, tādējādi sniedzot iespēju studēt arī biznesā aktīvi nodarbinātiem cilvēkiem.

Nodarbības docē gan VeA, gan citu Latvijas augstskolu augsti kvalificēti mācībspēki, kā arī viesprofesori no Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes un citām ārvalstu universitātēm, sniedzot studentiem starptautiski konkurētspējīgu izglītību.

Interesentiem, kuri vēlas studēt "Starptautisko biznesu un eksporta menedžmentu", ir iespēja pieteikties šai programmai līdz 20.septembrim. Studentiem lekcijas šajā programmā sāksies oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)