Banner 980x90

Ventspilī Lieldienu pabalstos plāno izmaksāt 224 025 eiro

Ventspils, 13.febr., LETA. Ventspilī Lieldienu pabalstos šogad plānots izmaksāt 224 025 eiro, aģentūru LETA informēja Ventspils Sociālā dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Griķe.

Plānots, ka pašvaldības pabalstu Lieldienās varēs saņemt kopumā 7725 personas, tostarp 125 bērni ar īpašām vajadzībām.

Pabalstu 29 eiro apmērā varēs saņemt pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas) nepārsniedz 315,14 eiro, kā arī visi bērni ar invaliditāti, neatkarīgi no ģimenes ienākumu līmeņa.

Pensionāri un personas ar invaliditāti pašvaldības piešķirto pabalstu varēs saņemt trīs dažādos veidos - savā norēķinu kontā, sociālā dienesta kasēs vai ar piegādi mājās.

Ventspils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus, kuriem ir tiesības saņemt Lieldienu pabalstu, jau tagad rakstīt iesniegumu pabalsta saņemšanai bankas kontā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)