Banner 980x90

Ventspilī notiks Biznesa diena

Ventspils, 20.febr., LETA. Ventspilī 8.martā norisināsies pasākums "Biznesa diena 2018", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Šāds pasākums pirmoreiz tika organizēts pērn. Arī šogad Biznesa dienas mērķis ir gan esošajiem uzņēmējiem, gan tiem, kuri vēl tikai plāno sākt uzņēmējdarbību, ļaut uzzināt jaunākās biznesa iespējas Ventspilī un tās apkārtnē, kā arī iepazīties ar aktuālajiem piedāvājumiem finansējuma piesaistei, kas īpaši svarīgi ir uzņēmuma darbības sākumposmā, lai savu ieceri no hobija pārvērstu par pelnošu biznesu, skaidroja pašvaldībā.

Biznesa diena norisināsies 8.martā no plkst.10.30 Ventspils Kultūras centra mazajā zālē.

Pasākums notiks divās daļās. Pirmajā daļā "Rīts ar ekonomistu" "Swedbank" galvenais ekonomists Mārtiņš Kazāks dalībniekus iepazīstinās ar ekonomikas prognozēm turpmākajiem diviem gadiem.

Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļas vadītāja Elita Baklāne–Ansberga stāstīs par Ventspili raksturojošajiem ekonomiskajiem rādītājiem, bet Ventspils Augstskola prezentēs Ventspils uzņēmējdarbības vides novērtējuma aptaujas rezultātus, ko 2017.gadā apkopoja augstskolas Uzņēmējdarbības, inovāciju un reģionālās attīstības centra pētnieki.

Pasākuma otrajā daļā "Nauda ir, uzdrošinies paņemt: kā spert soli tālāk uzņēmējdarbībā?" Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks ("Latvijai un Ventspilij") informēs par biznesa atbalsta pasākumiem Ventspilī. Ar jaundibināto Biznesa atbalsta centru iepazīstinās tā vadītāja Ilze Valdmane, bet pārstāvji no Attīstības finanšu institūcijas "Altum" un "Swedbank" Ventspils filiāles vēstīs par instrumentiem finansējuma piesaistei uzņēmumiem un dalīsies klientu veiksmes stāstos.

Pasākumā piedalīsies arī starptautiskā organizācija "Junior Chamber International", kas martā atvērs nodaļu Ventspilī, bet Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Ventspils biznesa inkubators prezentēs inkubatora klientu radītos produktus. Par Labklājības ministrijas pasākumiem darba devēju atbalstam vēstīs Nodarbinātības valsts aģentūras Ventspils filiāle, bet par iespējām mazajiem un vidējiem komersantiem ar Eiropas fondu līdzekļiem pilnveidot darba vietu atbilstoši darba drošības prasībām pastāstīs Valsts darba inspekcija.

"Biznesa dienu Ventspilī 2018" rīko Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar "Swedbank" Ventspils filiāli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)