Banner 980x90

Ventspils pašvaldība gatava līdzfinansēt tūrisma "vilcieniņu"

Ventspils, 15.febr., LETA. Ventspils pašvaldība cer, ka uzņēmēji izrādīs iniciatīvu Ventspilī sniegt tūrisma "vilcieniņa" pakalpojumu, un ir arī gatava to līdzfinansēt, šodien preses konferencē informēja Ventspils mērs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij").

Pašvaldībā saņemts priekšlikums, ka Ventspilī vajadzētu "vilcieniņu", kas vizinātu tūristus un citus interesentus. "Mēs nedomājam, ka pašvaldībai vajadzētu nodarboties ar tādiem jautājumiem, tāpēc piedāvājam piedalīties projektu konkursā. Ja kāds to varētu organizēt, mēs sniegtu līdzfinansējumu tādam projektam," sacīja Lembergs.

Iespējamais atbalsts "vilcieniņa" vai cita ekskursiju transporta līdzekļa izveidei un tā darbības nodrošināšanai ir paredzēts pašvaldības izsludinātajā tūrisma līdzfinansēšanas konkursā, kur Ventspilī reģistrētie tūrisma un ar to saistīto pakalpojumu jomas uzņēmēji var pieteikties līdz 16.martam.

Konkursā var saņemt atbalstu arī publiska bezmaksas bezvadu interneta tīkla ierīkošanai, ventilācijas uzlabošanai vai iekārtu izbūvei klientiem pieejamās telpās, bērnu atpūtas zonas izbūvei un iekārtošanai, kā arī vides pieejamības nodrošināšanai apmeklētājiem ar bērnu ratiņiem un personām ar kustību traucējumiem.

Vienam projektam iespējams saņemt no 300 līdz 5000 eiro. Ventspils pilsētas dome līdzfinansē 50-80% no projekta attiecināmajām izmaksām. Kopumā šim mērķim pašvaldība atvēlējusi 10 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)