Banner 980x90

Ventpils pilsētas svētkos notiks spēkavīru sacensības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā ierasts, Ventspils pilsētas svētkos, 6.augustā, viesosies Latvijas spēcīgākie vīri, lai ventspilniekiem un svinību viesiem sniegtu vērienīgu šovu, kas vienlaikus būs arī 2016. gada "Triobet Latvijas Spēkavīru čempionāta" trešais posms.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pasākuma rīkotāji, sacensības plkst.13.00 notiks Ostas ielas promenādē, kā laikā atlēti demonstrēs savu spēku un drosmi, veiklību, sportisko raksturu un enerģiju, stājoties pretī dažāda veida smagumiem un pievarot distanci ar vairākiem desmitiem, pat simtiem kilogramu rokās.

Turnīrā piedalīsies divpadsmit spēkavīri, to vidū arī divi mūsu novadnieki - Oskars Martužans, kurš tagad pilnvērtīgi atgriežas sacensību laukumā pēc veiktās operācijas, un Raivis Mundiciems, kuram šī ir pirmā sezona elites grupā. Abu sportistu dzimtā vieta ir Ugāle. Vēl startēs Jānis Šleckus, Edgars Andersons, Artis Plivda, Aivars Šmaukstelis, Otomārs Skreija, Didzis Zariņš, Magnuss Vucāns un citi.

Savu spēku atlēti demonstrēs, veicot sešus vingrinājumus – "WoodCon" spēka trepe, RERE Grupa kombinācija, "Latvijas Nafta" smagās mašīnas vilkšana, "Fiskars" krucifikss, "Triobet" pulkstenis un "Škoda" automašīnas turēšana.

Spēkavīru sacensību skatītājiem būs dota iespēja ne tikai vērot šī sportaveida paraugstundas, bet arī iejusties spēkavīra lomā. Gan pieaugušie, gan bērni varēs piedalīties dažādos konkursos vingrinājumu starplaikos, kur jātur vai jānes dažādi smagumi, lai pārbaudītu, cik spēcīgs pats esi. Labākajiem un ātrākajiem balviņas no atbalstītājiem garantētas.

Spraigajiem notikumiem laukumā varēs sekot līdzi arī televīzijas tiešraidē kanālā Rīga TV24.

2016.gada spēkavīru sezonas galvenais partneris "RERE Grupa". Ģenerālsponsors "Triobet", atbalsta Ventspils pilsētas dome, "Škoda", Latvijas Nafta, "WoodCon" un "Fiskars". Informatīvie atbalstītāji "Rīga TV24" un sportacentrs.com, radio "Star FM". Organizē biedrība "Stiprinieku republika".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)