Banner 980x90

Ventspilī aicina uz "Biznesa rītu"

Jau šo ceturtdien, 25.jūlijā, pulkst. 10.00 Ventspilī, Inženieru ielā 101 norisināsies pasākums "Biznesa rīts", kurā šoreiz tiks akcentēta pārdošana jeb precīzāk – kāds ir mūsdienīgs mārketings pārdošanas apjomu palielināšanai, informē Ventspils pašvaldības mājas lapa.

Turpmāk "Biznesa rīts" tiks veidots kā ikmēneša pasākums Ventspils uzņēmējiem, organizāciju un iestāžu vadītājiem, kā arī to vadības komandu pārstāvjiem un citiem interesentiem, lai saņemtu vērtīgas prezentācijas un labās prakses piemērus. Protams, jaunu kontaktu veidošana pasākuma dalībnieku starpā arī ir viens no "Biznesa rīta" mērķiem.

"Mums visiem patīk domāt, sapņot, uzburt dažādas vīzijas. Mēs pat protam izveidot produktu vai pakalpojumu. Bet ko tālāk? Pārdošana ir izaicinājums ikvienam, un šajā jomā zināšanu nekad nevar būt par daudz," - izvēlētā pirmā "Biznesa rīta" tematu pamato šī pasākuma iniciators, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Ventspils nodaļas vadītājs Salvis Roga.

Ar savu pieredzi un zināšanām pasākuma laikā dalīsies tādi zinoši eksperti kā "999 Design Group" pārstāvis Baltijas valstīs Rolands Blezūrs, kura klientu saraksts ir ļoti garš, bet īpaši izceļami tādi šodien starptautiski pazīstami uzņēmumi kā Rīgas Dzirnavnieks (Latvija), Žemaijtios Pienas - Džiugas (Lietuva), BCC (Igaunija), Lee Cooper (Anglija), Orange (mobile) (Anglija), kā arī "Internet Marketing Group" eksperts Krists Krieviņš, kura zināšanas par Interneta vides lomu uzņēmuma dzīvē nevar nenovērtēt. Starp Krista klientiem ir Sportland Latvia, Nike Riga Run, Kerastase, Nike un If... Apdrošināšana.

"Biznesa rītu" aktīvs atbalstītājs un viens no organizatoru komandas AS "SEB banka" Ventspils filiāles vadītājs Edgars Lapiņš sniedz savu vērtējumu: "Ir skaidrs, uzņēmējdarbības attīstību nākotnē ietekmēs dažādi faktori: reģionālā un nodokļu politika, finanšu pieejamība, mārketings, demogrāfiskās situācijas izmaiņas un citi faktori. SEB bankas galvenais mērķis ir palīdzēt uzņēmumiem augt un attīstīties, nodrošinot tos ne vien ar nepieciešamajiem finanšu resursiem, bet arī ar vērtīgu padomu. Šādi "Biznesa rīti" dod iespēju runāt par aktuālajām lietām uzņēmējiem, lai domātu par sava biznesa un nozares attīstību."

"Biznesa rīti" Ventspilī tiks organizēti katra mēneša pēdējā nedēļā, priekšplānā izvirzot aktuālu tematu. Šoreiz – Pārdošana, augustā – Publiskā finansējuma piesaistes iespējas, septembrī – Investīciju un aizdevumu piesaistes izaicinājumi.

"Biznesa rītus" organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ar SEB bankas, Ventspils brīvostas pārvaldes un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)