Banner 980x90

Ventspilī aicina uz lekciju "Mistiskais un fiziskais ūdens"

Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 45 gadu jubilejas nedēļas ietvaros ceturtdienas, 21.marta, vakarā Ventspils Galvenajā bibliotēkā, plkst.18.00 notiks lekcija "Mistiskais un fiziskais ūdens", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pašvaldības "ŪDEKA" speciāliste Egita Pētersone.

Ūdens slēpj sevī daudz noslēpumu. Cilvēka ķermenis satur apmēram 60-80% ūdens, asinis satur 83% ūdens, cilvēks var iztikt 30 dienas bez ēšanas, bet bez dzeršanas ne ilgāk kā vienu nedēļu. Tam piemīt brīnumains enerģētisks spēks un atmiņa. Ūdens iegaumē energoinformācijas līmenī notikumus, domas, vārdus.

To senatnē saprata gan ēģiptieši, gan indieši, kuri ūdeni izmantoja ne tikai higiēnas nolūkos, bet arī kā ārstniecības līdzekli. Ja vēlaties plašāk izzināt ūdens noslēpumus, aicinām Jūs piedalīties fiziķa un filozofa Daiņa Ozoliņa lekcijā "Mistiskais un fiziskais ūdens".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)