Banner 980x90

Ventspilī aizvadīts populārais "Ghetto Games" festivāls

Foto: Sandis Griezis
Foto: Sandis Griezis
Papildināta visa ziņa!
 

Svētdien, 31.jūlijā tika aizvadīta pēdējā "Ghetto Games" festivāla diena. Tās ietvaros Ventspils Piedzīvojumu parkā "Ghetto Wake battle 2016" laikā pulcējās rekordliels dalībnieku skaits PRO grupā - 17 braucēji. Savukārt par starptautisko BMX Dirt sacensību uzvarētāju kļuva ventspilnieks Viktors Kronbergs.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja "Ghetto Games" komunikācijas vadītāja Laura Dabare, BMX dirt sacensību galvenais organizators Toms Siliņš: "Šodien piedzīvojām kā īstenojas mūsu GGFEST misija! Vietējais censonis, kurš audzis un progresējis līdz ar festivālu, gadu gaitā sasniedz savu elku līmeni! Ventspils lepnums Viktors Kronbergs pierādīja, kurš ir saimnieks dirtos! Otro vietu ieguva Viktors Salazars (Victor Salazar, ASV), trešais bija Mārtins Rantes (Marin Rantes, Horvātija).

Savukārt veika sacensību galvenais organizators Dāvis Drande bija gandarīts par iespaidīgo PRO braucēju sniegumu, kā arī faktu, ka izdevies izveidot līdz šim Baltijas mērogā lielākās sacensības (tajās piedalījās dalībnieki arī no Francijas, Vācijas un Somijas)!

"Ghetto Wake Battle 2016 Pro" uzvarētāji ir:

1.Valters Ošnieks (Latvija)

2.Jānis Siders (Latvija)

3.Dmitrijs Zeigliš (Latvija)

4.Simon Pettai (Igaunija)

Balvu par labāko triku saņēma Ričijs Sinkins (Latvija).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)