Banner 980x90

Ventspili apmeklēs Apvienoto Arābu Emirātu vēstniece

Ventspils, 2.febr., LETA. Pirmdien, 5.februārī, Ventspili apmeklēs Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstniece Hanana Halfana Ali al Madhani, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Vēstniece ar pavadošo delegāciju viesosies Ventspils brīvostas pārvaldē, kur pilsētas domes un brīvostas vadības pārstāvji sniegs vispārēju informāciju par pilsētu un ostu, kā arī prezentēs Ventspili kā investīcijām piemērotu pilsētu. Vēstniece apmeklēs arī Ventspils Digitālo centru, Ventspils Jaunrades namu un "Bucher Municipal" ražotni. Vizītes noslēgumā vēstniecības delegācija apmeklēs Ventspils Augsto Tehnoloģiju parku.

Hanana Halfana Ali al Madhani ir pirmā Latvijā rezidējošā AAE vēstniece un Ventspili agrāk nav apmeklējusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)