Banner 980x90

Ventspilī apstiprināti noteikumi par specializēto transportlīdzekļu izmantošanu tūristu pārvadāšanai

Ventspils, 8.jūn., LETA. Ventspils pilsētas dome šodien apstiprināja pilsētas saistošos noteikumus par specializēto transportlīdzekļu izmantošanu tūristu pārvadāšanai, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Noteikumi "Par specializētajiem tūristu transportlīdzekļiem Ventspils pilsētā" noteic, ka komersanti pa saskaņotiem maršrutiem varēs vizināt Ventspils iedzīvotājus un viesus, piemēram, ar tūristu autobusiem, vilcieniņiem, velorikšām un citiem specializētiem tūristu transporta līdzekļiem.

Noteikumos paredzēta kārtība, kādā tiek reģistrēti specializētie tūristu transportlīdzekļi, apstiprināti to kustības maršruti un nodrošināta to tehniskā stāvokļa kontrole. Tāpat noteikumos atrunāti specializēto tūristu transportlīdzekļu izmantošanas nosacījumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)