Banner 980x90

Ventspilī ar 9233 eiro atbalstīti desmit Ventspils augstskolas studentu brīvā laika pavadīšanas projekti

Rīga, 20.febr., LETA. Ventspils Kultūras centrs ar 9233 eiro atbalstījis desmit Ventspils augstskolu studentu un studentu organizāciju iesniegtas brīvā laika pavadīšanas projektu idejas, aģentūru LETA informēja Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Mārtiņsone.

Kopumā konkursa pirmajā kārtā, kura kopējais finansējums bija 10 000 eiro, tika iesniegti 13 projektu pieteikumi.

Pie 1000 eiro liela finansējuma tikuši seši projekti, kuru vidū ir tādi pasākumi kā Ūsiņu godināšana, Ventspils augstskolas Valentīndienas balle un starptautiskais jaunatnes deju festivāls "WI-FLY of Dance". Pasākumam "Pirmais vasaras piedzīvojums" piešķirti 917 eiro, Ventspils Jauniešu gada balvai 2019 "9 personības" - 916 eiro, projektam "Ventspils - Latvijas kino sākums" atvēlēti 750 eiro, bet tīņu ballītes projektam - 650 eiro.

Konkursa mērķis bija finansiāli atbalstīt Ventspils pilsētai nozīmīgus projektus, kas veicina un popularizē Ventspils augstskolas studentu un studentu organizāciju aktīvas atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas un to attīstību. Pretendēt uz konkursa finansējumu varēja Ventspils augstskolas studenti, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, studentu organizācijas un Ventspils augstskolas Studentu padome. Maksimālais finansējuma apjoms vienam projektam bija 2000 eiro, pie nosacījuma, ka pretendents nodrošina līdzfinansējumu iesniegtajam projektam ne mazāk kā 10% apmērā no kopējām projekta izmaksām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)