Banner 980x90

Ventspilī atklās ziemas peldēšanas sezonu

Ventspils, 19.okt., LETA. Svētdien, 22.oktobrī, plkst.11 Ventspils airēšanas bāzē "Dampeļi" notiks ziemas peldēšanas sezonas atklāšanas pasākums, ko organizē norūdīšanās un ziemas peldēšanas klubs "Ventspils jūras lauvas", aģentūru LETA informēja olimpiskajā centrā "Ventspils".

Ziemas peldēšanas nodarbības notiks katru svētdienu plkst.11. Pēc peldes Ventā ziemas peldēšanas entuziasti varēs sasildīties un relaksēties airēšanas bāzes "Dampeļi" pirtī.

Norūdīšanās un ziemas peldēšanas kluba "Ventspils jūras lauvas" vadītājs Igors Siņicins atzina, ka Ventspils ziemas peldētājiem airēšanas bāzē "Dampeļi" ir ideāli apstākļi, lai nodarbotos ar šo sportisko aktivitāti. Ziemas peldēšanas klubi izveidoti daudzviet Latvijā, bet ne visiem ir pieejamas telpas, lai pārģērbtos un pēc peldes sasildītos pirtī.

Ziemas peldēšana ne tikai norūda organismu un imunitāti, bet arī palīdz cīnīties pret dažādām slimībām, piebilda Siņicins.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)